Hvor blir det av sommeren, sola og varmen

FB IMG 1718565060247 1200x1120 - Hvor blir det av sommeren, sola og varmen

Hvor ble det av sommeren, sola og varmen?

Jeg sitter her i min vakre bikini og fryser, jeg hoster harker og nyser. Sommeren er her og jeg har ryddet bort mine slalomski, men gradestokken har såvidt bikket ti.

Det er ganske så spiggent i grunn, ikke nøttebrun men nesten blå rundt min munn. Gåsehud og kalde tær, skulle ikke ha ryddet bort mine vinterklær.

Trodde de spådde så digg temperatur, og vinden den skulle jo ikke være så sur. Men det blåser kaldt og regner på skrå, er sommeren kanskje avblåst nå?

Men her sitter jeg og gliser med min mammakropp, kanskje gjøre gradestokken straks et hopp. Kanskje sola og varmen kommer, håper det for jeg elsker sommer.

Rekordsommeren står kanskje for tur, men kanskje blir det rekord i å være sur? Min bikini er i alle fall superfin, passer ganske så fint til mammakroppen min.

Men er dette det beste været vi får i år, sitter jeg ikke her og venter til neste år. Da drar bikinien og jeg på en liten tur, for sånn helt ærlig, da blir jeg litt sur.

Litt sol må flesket mitt ha, ikke for fargen men for å ha det bra. Litt bading i deilig varmt vann uten å bli helt vissen, verken i armene beina eller tissen.

Men fortsatt så lever jeg i håpet om en skikkelig sommer, kanskje Dagbladet kan melde om at den snart kommer. Kanskje melder de varmt som fy, men dagen etter iskaldt og en stor mørk sky.

Jeg sitter i alle fall er i min vakre bikini og venter på sol, varme og sommer. Føler på meg at den snart kommer. Jeg har til og med smurt meg faktor ganske høy, og det gjør jeg ikke bare for gøy.

Ha en fin sommerkveld i det deilige regnet som høljer ned 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *