Å våkne til lyden av rydding er gull

20210911 195334 1 1200x2340 - Å våkne til lyden av rydding er gull

Å våkne til lyden av rydding er gull.

Jeg sover stort sett ganske bra etter en nattevakt. Heldigvis så sovner ganske fort og kan sove forholdsvis lenge.

En sjelden gang i ukedagene kan jeg våkne til noe av det verste som finnes. Og det er kranglefanter som krangler om helt ubetydelige ting. Kanskje kikket den ene litt feil på den andre. Og da er kranglefantene i gang for fullt.

Å våkne til krangling er virkelig verre en verst! Da er det koseligere å våkne av grell snorking.

Men kranglefantene er stort sett veldig greie , og tar som oftest hensyn. Noe jeg setter stor pris på, for det er absolutt ingen selvfølge.

Rivjernet glimter virkelig til.

Men i dag våknet jeg til noe av det beste jeg kan våkne til. Og det er lyden av Daniel som rydder!

Han var i full sving da jeg snublet meg ut av senga for å sjekke hva som gikk av han. Der svingte han seg florlett rundt i kaoset sitt med AirPodsa i ørene. Så nesten ut som om han koste fua av seg.

Enten var han dritt lei av maset mitt, eller kanskje han så selv hvor ille det var. Hvem vet, kanskje han rett og slett hadde dugelig lyst til å rydde.

For meg var det en fryd å se, uansett hva grunnen var. Og det var absolutt på tide!

Jeg har virkelig lukket øynene de gangene jeg har vært i nærheten av hans ansvarsområde. Jeg har unngått de stedene så langt det har latt seg gjøre.

Men jeg  har jo merket at jeg nesten ikke har en kaffekopp eller et glass igjen på kjøkkenet. For de har stått værfast i bula til Daniel sammen med en haug med andre ting som ikke hører hjemme der.

Og kaoset det har bare vokst og vokst.

Hvis han hadde ryddet litt underveis, så hadde det kanskje ikke endt med beinhardt arbeid uten å se lyset i tunellen. Men sånn går det når han lar humla suse måned etter måned.

Men rivjernet glimter virkelig til en sjelden gang. Det må jeg si han har gjort i dag. Kjøkkenet var strøkent og fint. Og at han i tillegg var i gang med spillebula si og rommet, det var jo ikke helt til å tro.

Lurer litt på om det forsømte badet står for tur i morgen. Kanskje våkner jeg til rydding i morgen også. Vet det er mye å håpe på, men gud så digg det hadde vært.

20210911 195259 4 232x300 - Å våkne til lyden av rydding er gull20210911 195345 183x300 - Å våkne til lyden av rydding er gull

Ha en fin natt 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *