Min favoritt i livet fyller 70 år i dag

FB IMG 1709826477008 - Min favoritt i livet fyller 70 år i dag

Min favoritt i livet fyller 70 år i dag.

 

Kjære søte gamlemor, i dag kan vi kanskje si at du er gammel. Men bare litt. Heldigvis er du fortsatt ung til sinns, hvis vi ser bort fra tatoveringer og piercinger da. For når det kommer til det så er du en urgammel kjerring som ikke henger helt med. Men ellers er du som en ungfole i hodet på mange måter.

Gratulerer så mye med 70-årsdagen dagen kjæreste mamsen min.

Håper du feirer som jeg ville ha gjort. Feir bursdagen din, livet og alt du kan feire. Håper virkelig du feirer som meg, men at du legger seg litt tidligere. Hvis ikke blir det litt slitsomt å stå opp i morgen tidlig.

Kos deg med kremen av folk du har rundt deg. Finnes ingen bedre å feire med en den buketten der. Mangler så klart noen her hjemme da, men vi tar det igjen.

Du har fem hjerter som så gjerne vil feire sin kjæreste bestemor, så det slipper du nok ikke unna. Men det får vi ta siden.

Du fortjener kun det beste av det beste.

Håper du blir vartet opp på best tenkelige måte i dag. Du må nyte det å bli 70 år og i tillegg være så kul og grei som du er. En tvers igjennom nydelig gamlemor, det er det du er. Stiller alltid opp for oss når vi trenger det.

Håper sola skinner for deg i dag mamsen. Satser på at du koser fua av deg og nyter alt til det fulle. Spis nydelig mat og drikk noe sabla godt. Ta deg en dans hvis du kjenner det røsker i dansefoten.

Gled deg over dagens oppmerksomhet på denne deilige dagen som er din. Du fortjener kun det beste av det beste.

Bursdagsklemmene står i kø når du kommer hjem. Glad i deg mamsen min.

Ha en fortsatt heidundrande fin dag 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *