Definisjonen på en mann!

Hva er egentlig en mann?

I disse dager har jeg grublet over spesielt over en ting, hva definerer egentlig en mann? Og når jeg sier mann, så er det mannen med stor M. Mannen som tar deg med storm, som respekterer deg, elsker deg og som setter deg først. (ikke hver dag, men nesten).

cropped cropped Found 45091904 4143170 e1485902547319 300x169 - Definisjonen på en mann!Mange har en formening om hvordan drømmemannen skal se ut, sjelden eller aldri ender de opp med mannen i drømmen. Ofte er det heller rake motsetningen, og slik ble det også for meg. At drømmemannen min ble Daniel, det hadde jeg aldri trodd. Men gud så glad jeg er for at det ble han, selv om han gjerne slenger på seg en kjole og bruker Elizabeth arden kremen min i håret! Jeg har lært mye av Daniel, funnet ut av ting jeg grublet lenge over. For eksempel har jeg alltid lurt på hvordan tissen til en mann beveger seg når han tar spensthopp naken, eller andre snodige ting. Og Daniel, han er ikke vond å be. At han er en god pappa, tar seg selv lite høytidelig, elsker å lage mat, napper i løken og lager vanvittig god øl til meg er det som gjør Daniel til en mann i mine øyne. Litt irriterende er det at han sparer på tomme doruller, tror at hele baderomsgulvet er en skittentøyskurv, er sur som en sitron om morgenen og glemmer stadig at hans mor ikke jobber her! Men sånn er det bare, det er bagateller i det store og det hele.

Menn som setter seg selv først og dyrker sitt eget ego er så langt i fra hva som definerer en MANN i mine øyne!

Jeg ville ikke hatt en sånn mann om noen kastet han etter meg, uansett om han så ut som en million! Kjenner jeg egentlig bare blir provosert av sånne mennesker, æsj! Menn som skryter og prøver å fremheve seg selv ved  å lyge, manipulere og bedra er bare tragisk. Selvgode menn som skryter og har litt for høye tanker om seg selv, de må ta seg en titt i speilet, komme seg ned på jorda å leve litt i den verden vi andre lever i. Menn som dette blir aldri skikkelige menn i mine øyne, det kommer de aldri til å bli!

Glemte å si at da jeg traff Daniel, så han ikke ut som en million, mer som en hundrelapp! Men det er rart det der, nå ser han ut som en million og litt til.

Nå må jeg legge daniel, han har ladet geværet!

God natt:)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *