For noen magiske dager det har vært.

20231024 191826 1200x800 - For noen magiske dager det har vært.

For noen magiske dager det har vært.

Det er ingen hemmelighet at jeg og Daniel er to ytterpunkter når det kommer til rydding og orden. Jeg elsker det, men tror ikke at han gjør det. Noen ganger lurer jeg på om det er noe av det verste han vet.

Han sier selv han trives best når det er ryddig og alt er på stell. Men av en eller annen merkelig grunn har jeg svært vanskelig for å tro på akkurat det.

Føler innimellom han roter litt hvis jeg har ryddet, bare fordi han syns det er grusomt ekkelt når det er ryddig og orden i heimen.

Men det er kanskje bare en følelse jeg har. For jeg vet jo han kan hvis han vil.

Magiske dager er digg.

De siste dagene har jeg undret meg over om han kanskje kan ha slått seg litt i hodet. For kjøkkenet har vært strøkent, klærne har vært både vasket, tørket og brettet. Uten at gnålemor har gnålet noe særlig. Det er noe jeg absolutt ikke er vant til.

Det kan være det endelig har gått opp for han at det er litt mer fristende for meg å ligge med en mann som virkelig bidrar med alle de kjedelige oppgavene som livet bringer med seg. Hvis det endelig har gått opp for han, da har vi virkelig tatt forholdet vårt til nye høyder. For det tok sykt lang tid før han skjønte det. Men da kan jeg vel si, bedre sent enn aldri.

Ja, nå skal jeg ikke ta noe for god fisk. For det kan være det varer en uke eller to, men jeg skal i alle fall nyte det til det fulle så lenge det varer.

Bare tanken på at Daniel legger sjela si i å brette trusene mine, det gjør jo at han blir litt ekstra digg i mine øyne. Eller brette de er vel ikke riktige ordet, surret de sammen kan det vel heller kalles.

Håper han har tenkt å fortsette med det magiske.

Selv om jeg frykter det er like forbigående som dietter er for mange andre, så lever jeg i håpet. Jeg håper og ber om at skjeggestubbetassen har lagt merke til hvor glad det gjør meg at han virkelig gjør en innsats i dette fargerike huset innerst i Berits vei.

Det å komme hjem til et strøkent kjøkken mange dager på rad, det er magisk altså. Og når rent tøy er brettet i tillegg, kan ikke beskrives. Det er virkelig noe jeg ikke har problemer med å bli vant til. Jeg simpelthen elsker det.

God natt 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *