Hva er greia med selfie

20150624 223945 1200x900 - Hva er greia med selfie

Hva er greia med selfie???

Jeg skjønner at folk gjerne vil ha et pent bilde av seg selv på Facebook, og det er ikke det jeg reagerer på. Men hva med et naturlig bilde, som ikke er redigert opp og ned i mente. Ikke et bilde der du kan se at det er gjort utallige forsøk før resultatet ble bra nok som profilbilde på Facebook.

Mange bytter profilbilde ofte, og resultatet er tilgjort og så langt i fra naturlig som du kan komme. Hva er greia liksom? Jeg kan ikke se noen annen grunn til at det er skrik om oppmerksomhet, fordi jeg har ingen annen forklaring. For om det kun hadde vært for sin egen del kunne man jo bare kikket på bildet i ny og ne, da hadde man vel ikke hatt behov for at andre skulle ha sett det. Eller tar jeg feil?

Jeg har prøvd meg på selfie selv, men jeg klarer ikke å få meg til å prøve og se «digg» ut for så å legge det ut på Facebook. Kjenner at det har jeg ingen behov for, kanskje fordi jeg er tilfreds uten å høre det fra alle andre. Og så lenge Daniel syns jeg er digg, så er det vel det som teller? Jeg har ingen behov for å vite hva alle mener om meg, det betyr svært lite.

Ofte kommer det drøssevis med kommentarer under slike bilder og utallige likes, jeg undrer meg på om det gir selfiekongen og dronningen noe positivt i det hele tatt. Kanskje gir det dem litt selvtillit akkurat i øyeblikket, men så forsvinner den like fort. Og da må det et nytt bilde til, så komplimentene kan hagle, så man kan sole seg i glansen i enda et lite øyeblikk, og sånn fortsetter det. Og hvis man ikke gidder å bruke tid på å ta et nytt «perfekt» bilde, da er det jo bare å bla opp noen gamle fantastiske bilder og håpe på det beste.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *