Ja, PRIDE er faktisk helt nødvendig

received 749102973673674 - Ja, PRIDE er faktisk helt nødvendig

Ja, PRIDE er faktisk helt nødvendig.

I går ble Pride markert i Tvedestrand. Til manges store glede, men beklageligvis også til forargelse for andre. Kan det nå virkelig være nødvendig med Pride er det stadig noen som lirer av seg? Må vel si at dessverre så er det virkelig det.

Det hadde jo vært den største gleden om Pride var historie. Men dessverre så er det utrolig mange som bidrar til at det ikke er det.

Det er lett å sitte på sin høye hest å ha meninger om noe man ikke selv har kjent på kroppen. Det er mange som syns Pride er noe tullete vås. Mulig det er det for deg, men for de som kanskje blir spyttet på og trakassert, så er det faktisk helt nødvendig. For de som ikke kan elske den de vil uten at andre skal mene noe om det, og for de som ikke kan være seg selv. For de så er Pride utrolig viktig. Derfor er det også viktig for meg.

At noen skal mene noe om andre som elsker hverandre, det er det som er så inderlig sørgelig her. Jeg kjenner jeg får vondt i magen og blir forbannet på samme tid. Jeg støtter Pride hundre prosent, og det vil jeg fortsette med.

Vi har kanskje ikke kommet så langt som vi ønsker å tro?

Mange mener kanskje at vi har kommet så langt i dette langstrakte og deilige landet vårt. Men har vi egentlig det? Kan man virkelig elske hvem man vil uten å risikere å få dritt slengt etter seg? Er det slik at alle kan være seg selv fullt ut uten innvendinger fra andre? Dessverre så er ikke sannheten så rosenrød. Sannheten er heller begredelig , innimellom føles det som om den er kullsort og dyster.

Vi har kanskje kommet lengre enn land der man blir drept for å være homofil, men det er vel ikke akkurat land vi ønsker å sammenlignes oss med.

Folkens, dette er Norge, landet der man burde få elske akkurat den man vil uten at noen skal legge seg opp i det. Der alle burde få være seg selv hundreogti prosent, uten et snev av frykt.

I kommentarfelter rundt forbi bugner det av stygge kommentarer. Det er da jeg tenker, det er jammen meg ikke rart det er krig i verden.

Alt det grumset og alt det ekle oppgulpet folk kan finne på og lire av seg. Bare fordi gode mennesker ønsker å få være seg selv. De drømmer om å leve det livet de ønsker. Det de syns er riktig for seg og sitt. Det er da ikke så mye å be om.

At enkelte Hetrofile roper høyt om at de ønsker seg et tog eller en markering de også, det blir litt for dumt. For hvor er behovet for det? Blir de hetset, spyttet på og behandlet dårlig slik som mange homofile? Nei, det er akkurat det de ikke gjør!

Åpenhet og trygghet.

Selv snakker vi mye med hjertene våre om dette. Heldigvis er jeg og Daniel litt mer på bølgelengde der enn når det kommer til rydding.

Hjertene våre skal aldri være i tvil, ikke en plass, om at i vårt hus blir de akseptert uansett hvem de en dag kommer til å elske. Om de en dag skulle tro at de er født i feil kropp skal vi ta de på dypeste alvor. Det viktigste er at de er gode og snille, og at de behandler andre bra.

Hvem vet, en dag er det kanskje en av hjertene våre som blir trakassert. Kanskje da kun fordi kjønnet på en eventuell kjæreste er fullstendig feil for noen som ikke har noe med det. Kanskje blir de spyttet på fordi de ønsker å leve livet sitt på sin måte.

Det er jo mulig at alle de fine menneskene som hver dag kjemper for sin rett til å elske, sin rett til å være seg selv staker opp veien for den yngre generasjonen. Kanskje blir den kronglete veien litt mindre kronglete å gå.

Vi skal kjempe til det ikke er nødvendig.

Jeg er med på Pride uansett hvor det måtte være. Jeg er der kanskje ikke fysisk, men jeg er der med hjertet. Fullt og helt.

En dag håper jeg Pride er historie, men dessverre så er det nok en stund til. Så enn så lenge, om noen måtte lure. Ja, Pride er faktisk helt nødvendig.

Håper alle får en fin helg💕

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *