Kanskje jeg får bruk for de en gang

IMG 2866 - Kanskje jeg får bruk for de en gang

Kanskje jeg får bruk for de en gang?

Stort sett så vil jeg si jeg er en ryddig person, sånn jevnt over. Men er det noe jeg virkelig kan rote med så er det med klærne mine, inni klesskapet vel og merke. Så det er ikke sånn at Daniel snubler i de eller går og irriterer seg grønn over alt tøyet jeg slenger rundt meg, det har han sett på som sin oppgave her i huset.

IMG 2865 169x300 - Kanskje jeg får bruk for de en gang Men inni mitt lille walk in closet, der kan det se ut som om alle tre ungene har vært inne og lekt i noen timer alene. Men så er det egentlig bare meg som har altfor mye klær og rote med, faktisk så mye at jeg noen ganger ikke vet hva jeg skal gå med. Noen ganger skiftere jeg opp til flere ganger før jeg får bestemt meg for hva jeg skal gå med, og ender ofte opp med det jeg prøvde først. Og i tillegg så ender jeg opp med å være litt svett i luggen og har gjerne en smule dårlig tid, bare fordi jeg skal prøve hundre plagg, for så å ende opp med det jeg prøvde først. Utrolig irriterende og like unødvendig.

Men inni mitt skap er det kanskje hundre plagg jeg kan finne på å bruke innimellom, men det er i alle fall hundre plagg jeg ikke bruker, om ikke flere. Det er et fåtall av plaggene som jeg bruker jevnlig. Og ofte må jeg grave meg frem til mine favoritter, fordi de ligger begravd i klær som egentlig bare tar plass. Og alltid når jeg rydder så prøver jeg å kvitte meg med litt tøy, selv om det faktisk er lettere sakt enn gjort. Jeg tenker alltid, kanskje jeg får bruk for akkurat det ene plagget, selv om jeg innerst inne vet at det aldri kommer til å skje. Og det vet jeg fordi jeg kanskje har tenkt det samme de ti siste gangene jeg har ryddet. Jeg har rett og slett litt problemer med å kvitte meg med plagg jeg syns er fine, selv om de bare er med på å skape kaos i et walk in closet fullt av klær jeg ikke bruker.

Men litt kaos i klesskapet og fullt kaos i hodet, det funker dårlig. Så at noen av klærne mine måtte se seg om etter nye eiere, det var et faktum. Selv om det fortsatt henger tøy der jeg ikke har brukt siden atten pil og bue, så fikk jeg fjernet mye denne gangen.

Noen av plaggene havner nok i en eske og blir stuet bort, bare i tilfelle. Du vet jo aldri, kanskje jeg får bruk for de en gang til! Eller, kanskje ikke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *