Kjærligheten, den blomstere den

IMG 1306 e1498775449209 1200x1600 - Kjærligheten, den blomstere den

Kjærligheten, den blomstrer den.

Etter tre netter på jobb må jeg si det skal bli godt med en natt fri, en natt i en deilig myk seng, sammen med en deilig myk mann. En deilig myk mann som forhåpentligvis ikke har tenkt å snorke seg igjennom natta. Men den tid den sorg, da får jeg bare finne meg bare en annen myk seng.

Men i kveld hadde jeg i grunn sett for meg en deilig avslappende kveld i sofaen, sammen med min bedre, eller skal vi kanskje si verre halvdel? Jeg hadde tenkt at han skulle klø meg på ryggen, masere meg og pleie meg som den gode kjæresten jeg er. Men den ene kvelden jeg har fri på åtte dager, den ensete kvelden jeg kan synke ned i sofaen, da skal Daniel vaske. Og nei, han skal ikke vaske huset eller noe i den duren, han skal vaske bryggeriet. Og bryggeriet, det vasker han med kjærlighet og sjel. Jeg hører han koser seg og nynner, mens han svinger vaskekluten med en kjærlig hånd. Rent og pent må det bli, fordi i morgen, da skal det brygges. På tide å fylle opp fatene med det beste Daniel vet, etter melk, nemlig IPA.  Riktignok ikke egenkomponert, men den duger sikkert. Så her sitter jeg da, og venter forgjeves på litt kjærlighet og ømhet, men ser ut som om jeg kan bli sittende her å vente forgjeves.

For kjærligheten, den blomstrer den. Kjærligheten for øl, riktig nok. Noen ganger så hadde han kanskje takket ja til en IPA fremfor meg, men det er de gangene jeg er mer bitter enn en eventuell IPA. Og det er vel heller sjelden, å være bruke tid på bitterhet, det er i grunn bare bortkastet tid.

Så i morgen er det brygging for fulle mugger. Denne gangen har han i tillegg handlet alt selv, noe som egentlig er min jobb. Muligens jeg er en av få stamkunder på  BRYGGSELV med høye hæler og en handleliste som en vondt år. Men jeg må jo innrømme det, jeg har lært mye om øl og brygging de siste årene. Og faktisk så er det ganske gildt og spennende. Neste gang, da er det min tur til å brygge.

Så selv om jeg ikke fikk noe pleie av hunken min i dag, så kan jeg glede meg til en deilig hveteøl og IPA om en stund. Og da får jeg vel si meg fornøyd med det, pleie meg kan han gjøre siden!

Nå skal jeg gå å legge meg, er jeg heldig så sovner jeg før dampveivalsen kommer og lager leven.

Skål og godt natt!;)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *