Det er så mye jeg burde ha gjort

IMG 0005 - Det er så mye jeg burde ha gjort

Det er så mye jeg burde ha gjort.

Ofte så går vi mennesker og tenker på det vi burde gjort, istedenfor å fokuserer på det vi faktisk har gjort. Vi mennesker er vår egen største fiende, vi kritiserer ofte oss selv og klarer bare å se det negative. Fokuset blir helt feil, og det bygger oss ikke akkurat opp.

Jeg burde ha vasket vinduene, det burde jeg ha gjort for lenge siden. Er så ille at jeg nesten blir flau, men bare nesten. Jeg burde hatt litt mer system i kaoset, men jeg orker ikke tenke på kaoset når jeg ikke må. Jeg burde ha lagt meg tidligere, men det klarer jeg aldri, er alltid så mye jeg bare må ordne før jeg legger meg. Jeg burde ha kommet meg ut litt oftere, venter bare på våren og sommeren, da skal jeg komme meg ut da. Burde kanskje ha levd litt sunnere, men det har jeg faktisk ikke lyst til. Jeg burde ha vasket litt klær, men det gjør jeg bare når jeg må. Jeg burde ha trent litt mer de siste ukene, men det har blitt med tanken. Kan vel ikke akkurat trøste meg med at det er tanken som teller når det kommer til trening?! Jeg burde støvsugd og vasket huset, men tar det når det passer en gang, kanskje til uka.

Men det er så mye annet jeg faktisk gjør, som jeg ofte glemmer, men som er det viktigste av alt jeg gjør. Jeg er sammen med barna mine og den hårete prinsen min. Jeg bruker tiden min på å leke og kose meg med barna. Ofte sitter vi der i sofaen alle fem, Daniel, gullungene og meg. Vi sitter der og slapper av mens peppa gris ruller over skjermen, egentlig burde vi vel ryddet og vasket etter middagen. Men mener selv at det er viktigere å kose seg med barna før de skal i seng, så kan ryddingen komme siden, rotet venter jo mer enn gjerne på oss. Når man har barn så bør andre ting nedprioriteres, kan ikke klare å rekke alt. Sove og rydde, det kan du gjøre hver dag når du blir gammel.

Ikke tenk så mye på det som burde ha vært gjort, kanskje du kan gjøre det i morgen eller en annen dag det passer og tiden strekker til. Tenk heller på alle de tingene du faktisk får gjort, som sikkert er ganske mange. La fokuset være på det som er positivt, da er det faktisk letter å se det som faktisk er positivt.

Jeg burde ha spist litt mer sjokolade siden det er fredag. Det tror jeg faktisk jeg kan klare å rekke, for nå er ungene og prinsen lagt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *