Kom deg inn – dagen

Kom deg inn -dagen.

Vi har en dag i året der alle skal komme seg ut, for å nyte naturen og den deilige friske luften, kom deg ut-dagen. For folk som sitter inne store deler av året er jo dette en dag de muligens kan bevege seg litt utenfor husets fire vegger. Hvis de overhodet kommer seg ut i det hele tatt, kan jo være det regner. Og det er klart at det er viktig å komme seg ut, det er jo bra på mange måter. Så denne dagen er absolutt bra, hvis den kan få sofagriser til å ta seg en aldri liten tur ut. Kanskje det også kan friste til gjentakelse, eller kanskje ikke.

Men nå er det på tide at det kommer en dag for de som må komme seg inn litt også, for det finnes jo faktisk noen som hadde hatt godt av en «kom deg inn -dag». Noen skal ut uansett, de kan liksom ikke sitte inne en dag og kose seg i sofakroken, mens de nyter den heller dårlige innelufta. Det er et evig mas og jag om å komme seg ut, fordi ut, det skal de! De må kanskje lære seg å sette pris på en lat dag inne, uten å bli rastløs og full av dårlig samvittighet. Føler det med å komme seg ut har blitt et «must» for mange, så de gjør det fordi det er sånn det skal være. Og de fleste legger ut bilder på facebook, slik at alle kan følge med på den sportye familien som alltid går på tur, hver eneste helg, både lørdag og søndag. Friske og sunne mennesker som som lever det «perfekte» livet, som i hvert fall ikke tilbringer en lørdag eller en søndag inne.

Jeg mener ikke at det er en negativ ting å komme seg ut, men det skader jo ikke og bare la humla suse en dag innimellom.

Sitte inne, drikke kaffe, spise det du kommer over og senke skuldrene. Jeg er i hvert fall sikker på en ting, det er noe jeg har godt av. Her tror jeg det er en gylden middelvei som gjelder, noe jeg tror gjelder for det meste. Kom deg gjerne ut, men ikke stress med at det er noe du må. Da kan det umulig bli så veldig koselig, spesielt ikke om man har barn.

Så for de det gjelder, kom deg inn, nyt livet med fua godt plassert i sofaen mens du nyter en deilig kopp kaffe og noe godt attåt. Senk skuldrene og kos deg men den beste samvittigheten, dette fortjener du.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *