Enda en rask vei til en slankere kropp

IMG 0582 - Enda en rask vei til en slankere kropp

Enda en rask vei til en slankere kropp.

Det går mot sommer og strandliv, da vil vel de fleste ha en stram kropp å vise frem. Ingenting er jo som en stram og solbrun deilig kropp, da har du liksom «pakka». Litt volum i form av muskler tar seg jo også godt ut når man skal innta speedoen eller bikinien, for så å skinne om kapp med sola på en eller annen strand eller svaberg. Men er jammen ikke lett for livsnytere å komme seg dit uten litt hard jobbing, trening og blodslit.

Tror ikke det er standlivet Daniel tenker mest på, han tar jeg jo godt ut uansett hva han tar på seg. Om det er speedo, kjole, badedrakt eller noe annet fint. Alt kler den smukke, og han er jo smukk så det holder.

Men det er vel heller formen generelt som bekymrer han, toughest og maraton begynner nok å puste han litt i nakken.

Så her må noe gjøres, nytter ikke å drikke øl med den ene hånda og spise potetgull med den andre da, det har han nå i alle fall skjønt. Og han har tenkt å gjøre noe med det, men kanskje neste uke, eller uka etter.

Stadig leser han om tips til hvordan man kan bli raskere slank, sterk og flott. Selv har han vel ikke helt troa på disse tipsene, men alt må jo prøves. Også er det jo lov å håpe, det gjør vi vel alle innimellom.

Jeg håper at han ikke satser alt på disse tipsene han får, de er nok like effektive som øl og potetgull. Og da ender det vel opp med at jeg løper maraton mens han går fra pub til pub og satser på å komme i form til neste år.

Nå må jeg dra på butikken å kjøpe sølvfolie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *