Daniel kan ting han ikke burde kunne

Daniel kan ting han ikke burde kunne.

At Daniel kan sminke, det er vel ikke helt sant. Men det hadde jo vært litt rart om han var en reser på contouring, når jeg selv ikke engang kan legge en noenlunde ok øyenskygge. Men han blir jo ganske fin da, når jeg slipper han løs med sminke og kost! Det er i alle fall ikke «less is more» som gjelder, her er det heller «more is less».

Men Daniel kan en del ting som mange sikkert mener at bare damer burde kunne, men jeg synes det er veldig bra at han ikke bryr seg så mye om det.   Synes egentlig det er bra at han ikke bryr seg så mye om hva andre tenker generelt, da hadde vi nok ikke hatt det så gildt sammen.

Sammen har vi tre jenter, de to eldste har mye hår, minsten kommer seg hun også. Noen ganger har jeg hatt lyst til å ta saksa å klippe av hele kjofsa på begge to, det hadde vært det letteste. Det krever mye tålmodighet og tid å få stelt de på håret, noen ganger ser det ut som om de har fått elektrisk støt begge to. Da kan det være en utfordring, spesielt om man har dårlig tid på morgenkvisten. Men da er jeg glad for at Daniel faktisk kan lage en fin flette, at han kan stelle de fint på håret selv om jeg ikke er tilstede. Er ikke sjelden jeg har hatt de med meg på butikken for eksempel, med en flette laget av pappa, hvor folk sier ironisk: «jøss, hvem er det som har stelt dere på håret da, det er vel pappa det?». De sier vel det fordi menn stort sett ikke driver på med sånne «kvinnegreier», men da er det ekstra gøy og faktisk kunne si ja.

Daniel er en reser på fletter, han er flinkere til å strikke enn meg og lakker gjerne neglene mine fordi jeg ikke klarer det så fint selv. Mulig jeg hadde takket pent nei til contouring, men det hadde jeg gjort uansett hvem jeg hadde fått tilbudet av.

Her er resultatet av Daniel sin sminke for dagen, og han ser ut som alltid, som en million og litt til:)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *