Hva med litt makeup for anledningen

cropped cropped Found 45091904 4143170 e1486166503414 - Hva med litt makeup for anledningen

Hva med litt makeup for anledningen?

Ja, så er det kjærlighetens dag. Og selv om vi ikke har noen planer om å feire, så kan jeg kanskje prøve meg på en aldri så liten «valentinesmakeup», jeg som har så bred erfaring når det kommer til sminke!? Etter mange gode forsøk på å legge øyenskygge har jeg skjønt at jeg kanskje har litt å lære. Stort sett ender det opp med at det ser ut som jeg har vært i slåsskamp og fått meg et blått øye eller to! Det ser i alle fall ikke særlig pent ut, så her får ikke sminken bein å gå på akkurat. Bortsett fra når Daniella skal ha et aldri så lite sminkekurs, da går det hardt ut over det meste. Men til gjengjeld blir jo resultatet helt fantastisk, ikke til å tro!?

Stort sett er det en ting som gjelder for meg, maskara! Den tar jeg gjerne på mens jeg gjør andre ting samtidig, det fungerer stort sett veldig bra. Er ikke akkurat sånn at jeg allverdens med tid til å legge på sminke akkurat. Jeg har lenge lurt på om jeg skal forlenge vippene, men tror jeg står over. Daniel sammenlikner vippe extensions med en størknet malingskost, og jeg må jo si jeg er litt enig. Har vel sett et vellykket resultat, og jeg har sett mange resultat som heller har vært motsatt av vellykket.

Less is more, etter min mening.

Så min sminke for dagen blir akkurat som alle andre dager, litt maskara i en fei mens jeg tenker på at haugen av skittentøy jammen har vokst fort. Vokser jo fortere enn Daniel når han ser noe han liker, skjønner ikke hvordan det er mulig.

Jeg tror jeg skal få noen sminketips av Daniella i kveld, og det gleder jeg meg veldig til. Regner med å få lagt ut en liten film her, kanskje andre også har litt å lære.

Så med eller uten sminke, ha en fantastisk dag. Nå skal jeg vaske trusene til Daniel og minne meg selv på at han er prinsen i mitt liv. Stort sett da, så klart.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *