Noen kan tegne og male, men det absolutt ikke jeg

IMG 2971 1 e1507068200889 - Noen kan tegne og male, men det absolutt ikke jeg

Noen kan tegne og male, men det kan absolutt ikke jeg.

Jeg har alltid drømt om å kunne tegne, men det ligger virkelig ikke i min natur. Jeg får det liksom ikke til, uansett om jeg prøver. Jeg har i alle fall ikke arvet evnen til å tegne, var vel ikke akkurat noe å arve på det området heller!? Kan ikke akkurat si jeg kan huske at gamlingene tegnet så veldig mye fint. Så nei, jeg er nok ikke «arvelig belastet» når det kommer til tegne «skills».

Hvis hjertene for eksempel vil at jeg skal tegne en kanin, da er det jo ingen av de som kan se at det er en kanin. Ofte så ender det opp med å se ut som noe de ikke vet hva er, det er liksom ingenting. Men når jeg skal tegne et eller annet har jeg det alltid klart for meg i hodet, men når det kommer på papiret er det alt annet enn klart. Heller litt diffust spør du meg!

Men Daniel derimot, han kan tegne. Og jeg velger å tro at det ligger i genene, er flere fra hans familien som ser ut til å ha de. Og når man kan det, da er det jo ingen sak. Og det er lett å si at noe er enkelt, men det er jammen ikke så enkelt for meg altså. For ofte får jeg høre at det er så kjempe lett, så det klarer til og med jeg. Men jeg vet det jo såre vel, at det er jo bare tull. Det er litt som med strikkinge
n, jeg vil så gjerne, men noen ting ligger bare ikke for meg.

Noen kan tegne og male, det kan absolutt ikke jeg!

IMG 2970 169x300 - Noen kan tegne og male, men det absolutt ikke jegIMG 2969 169x300 - Noen kan tegne og male, men det absolutt ikke jegIMG 2966 169x300 - Noen kan tegne og male, men det absolutt ikke jegIMG 2967 169x300 - Noen kan tegne og male, men det absolutt ikke jeg

Men nå har jo kjekken sjøl fått dilla på spray paint, og jeg må jo si at jeg selv blir litt fascinert over det han lager. Alene i garasjen, og han er i sitt ess, en IPA i hånden er liksom bare det som mangler. Men han får holde fingrene fra fatet mens han tagger, så han ikke ender med å tagge ned hele garasjen. For med den sterke ølen kan jo fantasien ta et svalestup og bli noe helt annet enn det som var tanken.

Jeg får rett og slett nøye meg med å tegne udefinerbare ting, kan jo absolutt være fint det også. De to eldste hjertene sier jo ofte at det jeg tegner er fint, men regner med det er fordi de ikke vil at jeg skal bli lei meg. Det er jo en fin tanke, selv om jeg på ingen måte blir lei meg fordi mine verk er det man kan kalle mindre pene. Med tre hjerter må jeg jo bare gjøre mitt beste, kan jo ikke surmule fordi jeg ikke arvet tegnegenene til gamlingene, genene jeg ikke tror de har.

God natt;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *