Tre gjørmete klumper og et tomt ølfat

IMG 0720 e1489271418969 - Tre gjørmete klumper og et tomt ølfat

Tre gjørmete klumper og et tomt ølfat.

En fin lørdag er ved veis ende, en lørdag full av saule og gjørme. Men saule og gjørme kan jo være fint det, men ikke nødvendigvis i hele gangen og på alt av tøy. Noe som var tilfellet tidligere i dag da det største hjertet vårt kom hjem med to venninner, det så ut som om de hadde hatt seg et aldri så lite gytjebad, og det med klærne på. Hadde jeg ikke kjent de på stemmen hadde jeg neppe kjent de igjen i det hele tatt, og det sier litt om omfanget av denne gjørmen. Forklaringen de kom med var at de hadde ramlet, noe vi selvfølgelig trodde fullt og helt på?!! Litt merkelig var det da at de så ut som tre vandrende gjørmeklumper, fordi det var akkurat det de så ut som. Men de hadde jo faktisk ramlet, og vek ikke et sekund fra sin litt snodige forklaring. Så hvordan kunne vi da mistenke og tro noe annet, våre barn snakker jo alltid sant?!

Men gjørmete og hundre prosent ærlige barn, det tok vi på strak arm. Men når Daniel oppdaget at det var tomt for øl i det siste fatet, da ble han litt skuffet. Ikke rart det ble tomt så fort denne gangen når han har trodd at pappapermisjonene er en utenom det vanlige lang ølfestival, selv om pappapermisjon og ølfestival er to vidt forskjellige ting.

Men heldigvis har han tid til å sette nye brygg om det er ønskelig, for hva har man ikke pappapermisjon til?!

Så til uka, da skal det brygges, da skal det lages øl med masse kjærlighet og enda mer humle. Selv om jeg burde ha stengt det bryggeriet på ubestemt tid, i håp om at han skal finne formen, den formen vi ikke har sett snurten til siden jeg gikk gravid med nummer to. Og hun har alt blitt fire år, så det begynner å bli litt lenge siden nå. Det nytter ikke alltid å ha store sko og god tro, det kommer man ikke så langt med her i verden.

Så uansett, en gjørmete dag, ærlige jenter, tomme ølfat og et par slitne trebarnsforeldre, dette har jammen vært en flott dag. Nå sitter vi i stillhet og nyter siste rest av kvelden før senga står for tur, om ikke så altfor lenge. Må bare nyte stillheten en liten stund til, fordi om noen timer er den stillheten borte, og den vender ikke tilbake før morgendagen er på hell.

Sov som en bjørn og la hjertet hvile, håper dagen i morgen vil få deg til å smile. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *