Tre spesielle gjester og en kjekk kokk

IMG 4434 1200x1609 - Tre spesielle gjester og en kjekk kokk

Tre spesielle gjester og en kjekk kokk.

Jeg og Daniel er jevn over glad i å ha folk på middag. Heldigvis for meg, så er Daniel sine ferdigheter på kjøkkenet noe helt annet enn på vaskerommet. Og heldigvis for han, så er jeg en reser til å rydde underveis. For stort sett så lager han mat med hele kroppen. Noen ganger kan det se ut som om han har kombinert backflip med matlaging. Og da kan det bli katastrofalt hvis jeg ikke passer på å få unna ting.

I går hadde gamlingene invitert seg selv på middag. Og jeg så mitt snitt til å invitere Kjellaug som jeg er så glad i, som egentlig heter Kjell. Så i går var vi så heldige å ha besøk av tre spesielle gjester.

Og uansett om gjestene inviterer seg selv, eller om vi inviterer, så stiller Daniel på kjøkkenet med største glede. Selv når jeg inviterer hele fotballaget, tar han det som en selvfølge at han skal lage maten. Og det gjør i grunn jeg også. Men jeg overlater ikke alt til han. I tillegg til at jeg rydder i turbofart så hjelper jeg til med desserten.

fullsizeoutput 15db 225x300 - Tre spesielle gjester og en kjekk kokkfullsizeoutput 15dd e1550423179127 300x225 - Tre spesielle gjester og en kjekk kokk
Mye tid, energi og planlegging.

Noen ganger kommer vi på en meny ganske fort. Andre ganger krever det litt tid og planlegging. Noen ganger kan vi sitte i mange timer å planlegge, fordi det er jo viktig at ting passer sammen. Og begge syns vi det er verdt tiden vi bruker på det. Og det er ekstra gøy når resultatet blir perfekt.

Vi har en stor lidenskap for mat, og har i grunn stor glede av det begge to. Og Daniel, han jobber med seg selv når det kommer til rotingen. I går kunne det se ut som om han hadde klart seg fint uten å ta backflip, og det så aldeles upåklagelig ut. Litt rot og oppvask må man jo regne med, så lenge ikke det ser ut som om det har vært et kraftig jordskjelv som har rammet Berits vei 4.

IMG 4435 167x300 - Tre spesielle gjester og en kjekk kokkfullsizeoutput 15e1 300x225 - Tre spesielle gjester og en kjekk kokk
Tress is og jordbær.

Gjestene var fornøyde, noe de stort sett bruker å være. Kanskje ikke når Daniel lager nattmat etter en fest, og lager ostesmørbrød marinert i røkt paprikakrydder. (Eller hva Ingeborg??) Men så er det ikke alltid så lett å lage mat med et fat øl innabords. Da får det bli som det bli. Da tror jeg vi kan si at mat er mat.

Kejellaug syns vi brukte mye tid på kjøkkenet, og foreslo tress is og jordbær til neste gang. Noe vi mest sannsynlig aldri kommer til å servere. Men vi takker selvfølgelig for tipset.

En koselig kveld med tre spesielle gjester.

Det slår meg jo, at disse spesielle gjestene drar på åra. For det ble en tidlig kveld. Og selv om de nærmer seg hundre alle tre, så er de så unge til sinns, at det er lett å glemme. Jeg skjønner jo at jeg elsker gamlinger, alle fall disse kule gamlingene.

Og selv om det ble litt tidligere enn jeg hadde sett for meg, så var det en utrolig koselig kveld med kule gamlinger, snille hjerter og en kjekk kokk som klarte å holde seg unne backflip denne gangen.

Ha en fin kveld 😉

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *