Daniel elsker å svinge seg på kjøkkenet

Daniel elsker å svinge seg på kjøkkenet.

Jeg og Daniel, vi elsker mat. Han lager maten, jeg elsker den. Og stort sett er det han som står for matlagingen her i huset, og det passer i grunn veldig fint for meg. Slik har det vært de siste årene vi har vært i sammen, og regner ikke med det blir noen forandring på det med det første. Daniel sin plass er på kjøkkenet og i senga, og der tror jeg han trives godt.

Jeg husker da vi ble sammen, da var ikke interessen for mat så stor som nå. På den tiden var det nok meg som stod for det meste av matlagingen. En oppgave han gradvis påtok seg uten at jeg protesterte så veldig. En ting jeg husker godt fra den tiden var da han skulle lage sin første loff, og den loffen, den var alt annet enn god. Egentlig så tror jeg ingen hadde gjettet at det var en loff engang, fordi det lignet egentlig på alt annet enn en loff. Hadde noen fått den loffen i hodet hadde det fått fatale følger. Så den første loffen til Daniel, den gikk rett i søpla.

Vi er begge glad i mat, og bruker ofte mange timer på kjøkkenet. Stort sett lager vi alt fra bunnen av, men det tar jo sin tid. Det at prinsen kan trylle noe spennende ut av et litt kjedelig utvalg av ingredienser, det er ikke å overdrive. Og det at han lager mat med hele kjøkkenet, det er heller ingen overdrivelse. Men jeg skal ikke klage, når jeg alltid får mat som han har lagt sjela si i. Noe ungene også stort sett setter pris på.

At han selv tar det som en selvfølge at han skal lage mat når jeg skal ha besøk, det kan jeg også fint leve med.

I dag ville jeg ha vårruller, ikke en eller to, men 120 vårruller. Er greit å lage opp litt når vi først skal lage. Daniel lager innholdet og jeg hjelper å brette, det er en fin fordeling. Så i dag ble det vårruller til middag, og det blir det i morgen også.

Men når det kommer til den loffen, da er alt som før, baking har han ikke helt skjønt seg på. Så det får jeg ta meg av, enn så lenge. Så får han bryne seg på loffen når tiden er inne.

He er en liten vårrullvideo fra i dag. Ser han drikker litt også, håper bare det er lettøl. Prøver jo å få han i form, det er jammen ikke lett når ølfatet hjemsøker han.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *