Dorullholder og klesskap, kan det virkelig være nødvendig

IMG 0734 1200x900 - Dorullholder og klesskap, kan det virkelig være nødvendig

Dorullholder og klesskap, kan det virkelig være nødvendig?

Dorullholder, det kan da ikke være nødvendig å ha. Fordi dorullen den henger stort sett aldri der den skal, den kan ligge på de mest utenkelige plassene. Enten er det de små hjertene våre som har vært der, eller så er det Daniel som ikke helt har forstått meningen med en dorullholder. Fordi sånn jeg har forstått det så kan rullen like godt stå i vinduet, på vasken eller ligge på gulvet. Kanskje det er lettere å få tak i den når man har mobilen i den ene hånda og skal tørke med den andre. Ville jo tro det var enklere om den hang på sin plass, men ikke vet jeg.

Så om du tilfeldigvis sitter på do her og mangler papir, da er det bare å rope høyt å be en stille bønn om at noen hører deg. Hvis det ikke nytter så ville jeg ha rådet deg til å ta saken i egne hender, en leteaksjon med buksa på knærne kan jo ikke skade, om du går for dette rådet så håper jeg ingen ser deg. Om en dorull ikke er å oppdrive, da finnes det forhåpentligvis noen våtservietter et eller annet sted på badet, om ikke de også har fått ben å gå på. Hvis alt håp er ute, vær kreativ!

Men ikke bare er dorulleholderen overflødig her i huset, klesskapet til daniel også. Han har et forholdsvis romselig klesskap, i alle fall i forholdet til mengden tøy han har. Men nitti prosent av tøyet finner aldri veien til skapet hans, men istedenfor så ligger det i en fin haug på siden av skapet. Der ligger alt fra boksere til penskjorter, så er ikke sjelden han må lete etter noe han ikke kan finne. Ofte finner han det først når jeg bistår han i letingen, noe han er smertelig klar over. Og når en eller annen fest står for tur, da kan det hende at penskjorta hans ser ut som et gedigent stort lommetørkle som har ligget krøllet i en lomme litt for lenge. Men tid til å stryke det, det kan vi bare glemme. Men spiller det noen rolle da, det er jo bare klær.

Når Daniel prøver å lære jentene til å holde det ryddig og ha orden på ting, da kjenner jeg at jeg må dra litt på smilebåndet. Men jeg skjuler det godt. Noen ganger får han høre at kanskje han også burde ha ryddet litt på sitt rom, da må vi begge to le litt. Fordi vi vet jo begge at det er noe han virkelig burde ha gjort, og det for lenge siden.

Men i dag har det skjedd et aldri så lite under, haugen med klær ligger med tellekant INNE i skapet. Og tar jeg ikke veldig feil nå så er det ikke så lenge det holder seg der. For gradvis ramler det ut igjen, samler deg seg opp, og en ny fin haug er å finne på siden av skapet.

Men med eller uten krøllete skjorte, nå håper jeg prinsen min sover godt<3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *