Det er helt greit det, jeg kan være en bæsj

Sophia sort hvit paprika i farger 2 224x300 - Det er helt greit det, jeg kan være en bæsjDet er helt greit det, jeg kan være en bæsj.

Når en har små barn må en tåle litt, og en god dose tålmodighet kommer ofte godt med. Så jeg er glad jeg har sanket litt tålmodighet på min vei, fordi den var heller litt slunken før vi fikk barn. Fordi disse små hjertene kan virkelig få frem det verste i meg, og noen ganger føler jeg at jeg er litt på nippen til å bli gal. Men nå kan jeg vel ikke akkurat bli noe jeg allerede er, så da trenger jeg jo egentlig ikke bekymre meg noe videre over det.

Stort sett er jeg tålmodig og sindig, både med barna og Daniel. Kanskje ikke like tålmodig og sindig med han som med barna, men det kan han jo ikke akkurat vente. Men det hender at begeret renner over for meg også, men det er heldigvis ikke så ofte. Fordi da hadde jeg gått rundt med konstant dårlig samvittighet, fordi den samvittigheten gnager så altfor fort.

At jeg er en bæsj, det kan jeg i grunn leve greit med. At krutthøna i midten stadig sier.

«Mamma, du er en bæsj!»

Det tar jeg som et forsøk på å få meg sint. Men jeg svarer det samme vær gang. » Det er helt greit det lille venn, Mamma kan være en bæsj.» Fordi en bæsj, det er vel ikke det verste en kan være?

Krutthøna i midten kan virkelig irritere på seg en stein, de to andre er av en litt annen karakter. Krutthøna prøver ofte iherdig å terge oss alle innimellom, og det er ikke så rent sjelden hun lykkes med det. Men når det kommer til stykket er hun så inderlig god, så da kan jeg tåle mye. Tror ofte det kan lønne seg og overse en del ting, selv om det kan være en prøvelse det også.

At hjertene syns pappa og mamma er dumme og teite innemellom, det er jeg fullstendig med på. Husker jo selv hvor dumme og teite min mamma og pappa var, var jo ikke måte på. Jeg trodde jo jeg hadde de mest dumme og teite foreldrene i hele verden, men sannheten var at jeg hadde de beste.  Og det gikk vel opp for meg da jeg ble sånn noenlunde voksen. Og hadde de vært så dumme og teite som jeg mente da jeg var umoden og ung, så hadde vi aldri hatt et så godt forhold som vi har i dag.

Jeg er gjerne en bæsj eller dum og teit, fordi jeg vet at det ikke stikker så dypt. Noen ganger tror jeg også Daniel syns jeg er dum og teit, men til gjengjeld så er jo han også en bæsj!

Sov godt, bæsjen må legge seg<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *