Stemmer det, vi er jo kjærester også

brugge 2015 246x300 - Stemmer det, vi er jo kjærester ogsåStemmer det, vi er jo kjærester også.

Herregud, jeg har jo en kjæreste. Det hadde jeg nesten glemt, men heldigvis kom jeg på det nå. Er fort gjort å glemme at man er kjærester når man har barn som krever oppmerksomheten fra morgen til kveld, og kanskje litt på natten også.

Jeg tror hvis man glemmer å være kjærester over tid, så tror jeg løpet er kjørt. Da tror jeg man lett kan miste hverandre, så ender man opp med å bare være foreldre. Da kan det være vanskelig å finne tilbake til det man hadde, det som faktisk var grunnen til at man ble nettopp kjærester.

Selv syns jeg det er viktig å gi hverandre litt oppmerksomhet i hverdagen, selv om tiden kan være knapp og overskuddet likeså. Det er jo ikke så mye som skal til. Jeg mener ikke at man skal sitte å kline i sofaen, men om det er tid til det, så kjør på. Hvis klining i sofaen utgår, så finnes det mange andre måter å vise hverandre kjærlighet på. Her er det vel bare fantasien som setter grenser, så godt jeg har god fantasi. Stort sett!

Jeg har jo ikke bare en kjæreste, jeg har en sykt irriterende drømmekjæreste. At han ikke vet hvor dorullen skal henge, og roter i klesskapet sitt, det er jo strengt tatt bare bagateller. Men de bagatellene kan faktisk til tider være svært irriterende, selv om det er småting i det store og det hele. Jeg forteller meg selv stadig vekk at jeg har feil fokus, jeg må fokusere på det positive, fordi det er så mye positivt. Jeg må bare velge selv hva jeg ønsker å se. Tomme dorullholdere og et rotete klesskap, elle en flink pappa som ser barna sine, og som innimellom har en god tone med vaskekosten. Men, når jeg er litt sur og trøtt, da har jeg problemer med å se det sistnevnte.

Så før det er for sent, ikke glem hverandre. Husk å være kjærester, se hverandre og gi hverandre oppmerksomhet. Ikke ta hverandre for gitt, fordi det er så ødeleggende, kanskje føles det ikke sånn akkurat nå, men på sikt så tror jeg det kan være det. Og før man vet ordet av det, så er det for sent å ta tilbake det man hadde.

Siden jeg akkurat kom på at jeg faktisk hadde kjæreste, så gikk det opp for meg at vi ikke har gitt hverandre et eneste nuss i dag. Eller så gjorde vi det da jeg kom fra nattevakt i dag morges, kan faktisk ikke huske det. Så tror jeg får gå å nusse litt på prinsen min nå, så han ikke glemmer at han har kjæreste han også.

Damatildaniel<3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *