Den fantastiske gjengen i sofaen

Den fantastiske gjengen i sofaen!

Jeg er så utrolig glad for at jeg har en digg og romslig sofa. For støtt og stadig, rettere sagt daglig, er vi en hel gjeng samlet her. Vi har et forholdt som MÅ vedlikeholdes og som krever daglig kontakt. Det er liksom noe med det, enkelte kan man ikke forsømme eller svikte, for da får du igjen med samme mynt ganger tusen fordi du ikke har pleid forholdet godt nok. Det er liksom litt opp til meg selv å ta initiativ til å treffes, det har jeg på en måte lært meg å leve med.

Gjengen i sofaen min er ikke nødvendigvis den samme hver kveld, det varierer  hvem som er her og hvilke behov de har. Noen trenger at man behandler de litt forsiktig, mens andre er røffere. Det er ikke alltid de passer så godt sammen, og alle passer ikke like godt inn.

Enkelte har vært med meg på både opp og nedturer her i livet.

Noen har har jeg flere års samhold med, mens noen er faktisk nesten helt nye i gjengen. Alle traff jeg på forskjellige steder, de fleste har reist ganske langt for å komme hit til meg. Mange blir jeg ekstra glad for å se, kanskje det var en stund siden, kanskje har de vært på bunnen!

Gjengen i sofaen min krever mye av meg, og jeg må innrømme at noen ganger blir jeg litt (veldig) lei av de. Noen ganger er jeg fristet til å bare hive ut hele gjengen, men det vil igjen skape problemer for meg selv. Til syvende og sist trenger nok jeg de, mer enn de trenger meg.

Her ser du den fantastiske gjengen i sofaen:

IMG 0574 169x300 - Den fantastiske gjengen i sofaen(Gjengen i sofaen = tøy som venter på å bli brettet)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *