Resultatet etter «wrappingen» er overaskende

Resultatet etter «wrappingen» er overraskende, overraskende dårlig!

For noen dager siden prøvde Daniel et lite triks, trikset skulle hjelpe til så han fikk redusert vekten sin! Han surret seg inn i plastfolie og la seg i badekaret, det var det eneste som skulle til! Dette skulle ifølge Daniel føre til rask reduksjon av vekt og smalere midje, noe jeg var svært skeptisk til.

Jeg tror ikke det finnes noen snarvei til en slankere kropp, men det er vel heller en snarvei til en slankere konto! Jeg blir så forundret over hva enkelte lar seg lure av, ikke bare enkelte, faktisk ganske mange! Mange er villige til å betale i dyre dommer for det ene vidundermiddelet etter det andre! Ofte lokkes de med gode tilbud i starten, så baller det på seg og blir en dyrebar utgift, for noe som har null effekt. Noen tjener gode penger på at folk lar seg lure, de gnir seg nok i hendene av naive mennesker som tror på alt som er for godt til å være sant!

Jeg må innrømme at jeg ikke kunne se noe særlig til effekten på Daniel, ikke engang når jeg virkelig prøvde. Det eneste jeg så var plastfolie så langt øyet kunne se! Jeg tror ikke Daniel selv var så fornøyd med resultatet, vet ikke engang om han trodde på det selv! Men det var vel bare tanken på å surre seg inn i plastfolie som fristet, ikke vet jeg.

Daniel konkluderte med at han måtte begynne å trene igjen, om ikke så veldig lenge. Maraton og toughest begynner jo å nærme seg, nytter ikke å «wrappe» seg igjennom det, da kan han like greit begynne å tro på julenissen!

Så er det jo sånn, skal du trene må utstyret være det nyeste av det nye. Helst et bra merke, ikke noe tull!

De fleste bruker så mye penger på treningstøy at jeg tror de glemmer å trene, de er mer opptatt av at folk skal se at de trener enn selve treningen.

Bare det er fint og flott, spiller alt annet en liten rolle. Mye handler om fasade, ikke om hvordan virkeligheten egentlig er.

Det viktigste for Daniel er ikke hvordan treningstøyet ser ut, heller hvordan det er å ha på! Han har i den anledning prøvd fire forskjellige antrekk, en kjole fra Me and I, en onepiece, en flagrende lang kjole fra gata i Spania og et treningsantrekk som i grunn er ganske fint.

Det var i egentlig ikke så overraskende hva han mente var mest komfortabelt å ha på, fordi jeg er ganske enig. Han sitter fortsatt i det antrekket og spille krigsspill på playstation, har en følelse at jeg aldri får det tilbake!

Her kan der selv se testen og resultatet! God fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *