Gravide slanker seg for å få små barn!

Gravide slanker seg for å få små barn!

Jeg kjenner det er noe som har provosert meg veldig i det siste, og det er at gravide slanker seg for å få små barn! For de som gjør det har jeg en klar beskjed, skjerp dere! Det er galskap og langt ifra hva som burde være fokus når du bærer på en så verdifull gave!

Det å kunne få barn er absolutt ingen selvfølge, selv om mange tror det! Det er mange som tror det er noen minutter med sengevals så er jobben gjort, men ofte er det ikke slik det fungerer. Og når man først blir gravid, burde vel kanskje ikke slanking være i fokus? Skjønner ikke hva disse damene tenker med, de tenker i alle fall ikke på barnets beste! At det er «trendy» å få små barn er jo bare til å bli kvalm av! I mine øyne egner ikke disse damene seg til å bli gode mødre, når de allerede før barnet er født, setter de seg selv først! Å få et sunt og frisk barn bør være det man ønsker seg, og leve deretter! Hvor tjukk i hodet går det an å bli, slanke seg for å få et lite barn? Nei, da får de holde seg til slanking og passe på at de ikke blir gravide!

Disse syke damene burde løfte blikket og dra seg ut av den snevre verden de tydeligvis lever i. Se hvordan gravide har det rundt forbi i verden, de får kanskje ikke i seg nok mat, men det er ikke et valg de selv har tatt. Mange har ikke i nærheten av den muligheten vi har til å verne om våre ufødte barn.

Selv har jeg fått forholdsvis små barn, men det er absolutt ikke noe jeg har gått inn for. Har da mått være veldig påpasselig i starten, fordi de ikke har hatt så mye å «gå på». Hadde en ekstra bekymring for om de la på seg i starten, og om de fikk i seg nok mat.

Jeg håper gravide rundt om i verden verner om sine dyrebare skatter, koser seg og lever sunt. Slanke seg er ikke noe man gjør som gravid, det burde ethvert oppegående menneske skjønne!

 

http://www.tv2.no/nyheter/8912109/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *