En enkel vei til en slankere kropp, finnes det?

En enkel vei til en slankere kropp, det hadde vært noe det!

Slanking, det hører jeg stadig om! Nesten alle ønsker å bli litt slankere, i alle fall «litt» slankere. Noen ganger tenker jeg at folk er tjukkere i hue enn ellers på kroppen! Å være radmager er jo ikke fint, det er vel de fleste enige om? Men allikevel treffer jeg stadig folk som sier de ønsker å slanke seg, selv om de er perfekte slik de er.  Selv er jeg akkurat passelig, pluss litt til kanskje? Men jeg går ikke akkurat «all inn» for å bli tynn, slik mange faktisk ønsker å være i dag.

Tynn, med store pupper, en stram og ubrukt hofsetofse og store lepper som ser ut som nebbet til andungen kvakk kvakk.

Nei, jeg er nok litt for glad i livets goder til å klare det. Og så lenge daniel reiser seg for meg, er det vel ingen grunn til bekymring?

Mange vil slanke seg, men helst uten å løfte en finger! De vil sitte i sofaen med hvilepuls og et eller annet vidundermiddel og kjenne at kiloene flyr avgårde. Mens de kanskje koser seg med restene fra lørdagsgodtet og ser sin favorittserie i reprise. Men finnes det en  enkel vei til en slankere kropp? Personlig har jeg ingen tro på det, men jeg tror på det man kaller placeboeffekten.

Slankekaffe, slankeplaster, slankesuppe og alle mulige slankemetoder, det er jo bare for å tjene penger på desperate folk som ikke gidder trene. Trening har en helsegevinst uansett om man ønsker vektreduksjon eller ikke, så det er jo noe alle burde drive med på med, uansett mål og mening! Så tren, spis, kos deg og nyt livet. Se deg i speilet og fokuser på det som er flott og fint, de fleste ser bare det som er «feil».

Min hårete godklump Daniel, har vokst litt de siste årene, trening har blitt byttet ut med øl og ølbrygging. Det har jo selvfølgelig gitt resultater, en litt formfull og deilig mann. Men høy hvilepuls og altfor trange klær, det er ikke så deilig! Så Daniel har lest om en svært effektiv slankemetode på nettet. Metoden består i å «wrappe» seg inn i plastfolie for så å ligge «å trekke» i badekaret en liten stund. Resultatet skal komme ganske fort, noe jeg er svært skeptisk til!

Om ikke wrappinge funker, så har jeg rådet han til å sjekke ut siden til Jørgine Massa Vasstrand. En dame jeg mener usedvanlig gode tips når det kommer til trening . Du trenger ikke engang å forlate huset, noe som ofte er det tyngste skrittet for mange!

 

Men kanskje det finnes det en enklere vei til en slankere kropp?? se selv her. Daniel mener i alle fall så:p

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *