For første gang i mitt liv

fullsizeoutput 15d6 1200x1600 - For første gang i mitt liv
For første gang i mitt liv.

I dag er det valentines day, dagen for meg og Daniel. Og selvfølgelig også for alle andre par som er oppover ørene forelsket. Forelskede par som simpelthen ikke kan få nok av hverandre.

Selv forventer jeg ikke noe særlig annet enn en kald øl i armkroken til kjekken i dag. Ingenting er som å kjenne den sterke trygge armen rundt meg. Da føler jeg meg alltid som en prinsesse. En prinsesse med verdens nydeligste prins, en betent Nealaugprins med nydelige isblå øyner.

Men da jeg kom hjem fra jobb i går fant jeg en pakke på badet. Riktignok en dag før dagen, men hvem bryr seg vel om det? Det første jeg tenkte, var at det i alle fall ikke var fra Daniel. Han tenker jo hvert år at han er gave nok i seg selv. Noe jeg er så klart er helt enig i.

Gaven var jo fra «Daniel» (Ingeborg)

På kortet stod det «Love you», inne kortet var det skrevet noe som kanskje kan sies å være litt på kanten. Hentet fra boka til Aune Sand. Det sier vel det meste. Men fint og koselig var det, og det hadde jo vært hyggelig om det var Daniel som hadde skrevet det. Men jeg skjønte jo at det måtte være noen andre. Muligens ville de hjelpe kjekken med å få en stjerne i boka.

Daniel eller Ingeborg, spiller vel ingen rolle.

Jeg skjønte det var Ingeborg som hadde kjøpt gave til meg, allerede da jeg så den ved første øyekast. Og da jeg så det fine undertøyet som lå oppi, ble jeg jo bare veldig glad å takknemlig. Syns jo det er stas å få gaver, i alle fall når det blir gjort på en sånn måte. Og om jeg får gaver av kjekken eller andre, det spiller ingen rolle. Jeg blir glad uansett.

Så Ingeborg gullet mitt, smukke jordbærmus, takk for gaven. For første gang i mitt liv, kan jeg si at jeg har fått gave på selveste Valentines day. Nydelig undertøy, som passet som hånd i hanske.

IMG 4378 224x300 - For første gang i mitt liv
Daniel og kluten fikk båndet i dag gitt.

Jeg ønsker meg stort sett ingenting. Men drømmer stadig om at Daniel skal få et tettere bånd med kluten. Og i dag båndet de, til min store glede. Det var gave nok for meg i dag. Ikke bare kan han vaske, han kler det i grunn ganske godt. Og det kler i grunn meg bedre å sitte å se på 😉

Happy Valentines day 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *