Jeg kjenner at gråten sitter i halsen

20230127 215332 1200x2482 - Jeg kjenner at gråten sitter i halsen

Jeg kjenner at gråten sitter i halsen.

Nå sitter jeg her, nitrist med gråten i halsen. Kjærlighetssorgen er et faktum og det river meg i hjertet. Jeg føler jeg har mistet noe kjært, stabilt og trygt.

I fire år av min arbeidstid i Arendal kommune så har jeg fått kjenne på hvordan det er å ha en leder. Med tanken på at jeg snart har jobbet der i femten år, så er det egentlig ikke annet enn trist som faen.

Men på de fire årene har jeg virkelig lært hva det vil si å ha en god leder. Jeg har følt meg verdsatt på en helt spesiell måte. Alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått som jeg har samlet på i hjertet mitt. Føler vi virkelig har blitt hørt og respektert som aldri før. Noe som egentlig burde være en selvfølge.

En elegant dame fra Nederland.

At det skulle komme en så elegant dame fra Nederland å ta oss med storm, var jo som å vinne i lotte. For å ikke snakke om den pakken hun hadde med seg. For hun var som en pakke, fullspekket med kvalitet, kjærlighet, råskap, humor, glede og omsorg. Hun hadde en varme man kunne merke på lang avstand. Den rause nydelige dama med en lederstil helt utenom det vanlige.

At vi trenger flere som henne er ingen hemmelighet. En som ser mennesker for det de er, og ikke tenker penger i alt som blir gjort. For det er det vi stort sett har vært vant til! Og det sier seg jo selv at man umulig kan lykkes om det er det som skal styrer alt.

Jeg har sagt det til henne og håper hun tar meg på ordet. Jeg har sagt at hun må starte opp et kurs, «Hvordan bli en fantastisk leder». Jeg er ikke i tvil i min sjel, her hadde mange hatt så enormt mye å lære. Det er stor forskjell på en leder og en god leder.

Savner henne allerede.

Jeg kjenner savnet i hjerterota og den mørke skyen som er over meg. Føler ikke det blir det samme lenger. Men jeg vet jo at jeg må tenke positivt. Så er det noe jeg bare må innse først som sist, å erstatte henne blir som å hoppe etter Wirkola, sånn er det bare. Så om noen rekker henne til over knea, så skal jeg jammen si meg fornøyd med det.

Etter fire år så var det over, og jeg er utrolig takknemlig og ydmyk over å ha fått blitt kjent med en nydelig dame med en med så utrolig mye positivt i bagasjen. Jeg vet det er mye å håpe på, men jeg håper av hele mitt hjerte at hun kommer tilbake. Hun vet i alle fall at hun er varmt velkommen.

Når det røyner en uværsdag så skal jeg ta frem minnene fra hjertet mitt og minnes disse fire årene, de fineste årene jeg har hatt på jobb noensinne.

Ha en fin kveld 😉

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *