Jeg niholder på sokkene mine så lenge jeg klarer

20231130 120040 1200x1146 - Jeg niholder på sokkene mine så lenge jeg klarer

Jeg niholder på sokkene mine så lenge jeg klarer.

I dette mørke huset, innerst inne i Berits vei finner du den dølleste klubben av alle. Singelklubben for single sokker.

Over sytti prosent av sokkene vi har her er single. Og noe sier meg at klubben kommer til å vokse i en radig fart.

Snart tar jeg alle de single sokkene og putter de så langt ned i søpla jeg bare klarer. Ikke sikkert det blir så langt, for jevnt over så er søppeldunken ganske full.

To blir til en.

Ikke sjelden ser jeg en eller annen skjønn person i dette huset valse rundt iført en sokk på det ene benet. Hadde jeg ikke visst bedre så hadde jeg tenkt at det var mote.

Men det kan vel ikke akkurat kalles mote. Det har seg sånn at en av sokkene tilfeldigvis ofte ramler av. Et eller annet sted ramler den rett og slett av. Men de gangene når jeg spør en av disse skjønne personene hvor den er, da aner de ikke. De har rett og slett ikke peiling. Så mest sannsynlig merker de ikke engang at den ramler av.

Sånn blir altså et par sokker til en. Den ene sklir ubemerket av foten og forsvinner sporløst inn  i evigheten. Så ender den andre som nok et tilskudd til den voksende singelklubben som ligger i ulmer i kurven jeg stadig vekk flytter rundt på.

Er jeg veldig heldig så dukker det opp noen savnede sokker når vi rydder. Ikke sjelden har jeg funnet en og annen i garasjen, ikke spør meg om hvordan de havnet der. De ramlet vel kanskje av på vei ut eller inn av bilen kan jeg tenke meg. Kanskje var det vinden som førte de dit.

Mine sklir ikke av.

Har selv aldri opplevd at sokkene mine sklir av uten at jeg merker det. Må i grunn være ganske så irriterende. Jeg våger heller ikke å låne bort sokkene mine så veldig ofte. Vet jo aldri om jeg får de tilbake som par eller ikke.

Så jeg niholder på de elskverdige sokkene mine så lenge jeg klarer og håper at ingen vil låne de. Men en sjelden gang låner jeg de bort. Da ber jeg alltid en stille bønn om at en av de ikke blir medlem av singelklubben med det første. Merkelig nok så er det sjelden de skiller lag. Kanskje jeg ikke har sånne sokker som sklir ubemerket av foten. Eller så er det bare ren flaks og fordi jeg er en jævel på å gnåle.

Håper alle får en fin torsdag, med eller uten single sokker 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *