Jøss, det er jo morsmelkerstatning over hele badet

IMG 0892 e1491405508407 1200x1600 - Jøss, det er jo morsmelkerstatning over hele badet

Jøss, det er jo morsmelkerstatning over hele badet

Da jeg kjørte hjem fra jobb på morgenen i dag møtte jeg på en politibil i Langsækrysset i Arendal, med det samme følte jeg meg litt kriminell. Merkelig at jeg får den følelsen når jeg ser politiet, jeg som stort sett ikke gjør noe annet galt enn å kjøre ubetydelig fort. Men så hadde jeg flaks igjen, det var ikke meg de var ute etter, heldigvis. Fordi jeg hadde et mål for øyet, og det var hjem for å sove.

En politibil legger jeg alltid merke til, sånn har det alltid vært, men jeg vet jammen ikke hvorfor. Jeg har jo i grunn ikke gjort så mye galt opp igjennom, men føler meg skyldig i et eller annet så fort jeg ser de. Noen ganger, selv på morgenen etter jobb, klarer jeg faktisk å innbille meg at jeg muligens kan ha promille. Selv om jeg kun har holdt meg til vann hele natta, det henger jo ikke helt på greip.

Men selv om jeg er observant overfor politibiler på morgenen. Så er vel det det eneste også. Jeg tror ikke jeg hadde tenkt noe videre over det om det hadde spasert en elefant over fotgjengerfeltet, fordi jeg er alltid litt trøtt på vei hjem fra jobb. Men det er jo heller ikke så rart, jeg jobber jo når andre sover.

IMG 0891 e1491405424470 225x300 - Jøss, det er jo morsmelkerstatning over hele badetDa jeg omsider kom meg hjem og opp på badet ble jeg en smule forundret, lurte litt på hva som egentlig hadde skjedd. Så egentlig ut som om Daniel hadde prøvd å kalke flisene, fordi det lå hvitt pulver over store deler av gulvet. Men jeg skjønte jo etterhvert at det bare var morsmelkerstatning som lå så fint strødd utover gulvet. Jeg klødde meg litt i hodet,  må si jeg skjønte ikke helt hvordan det hadde gått til.

Så hvordan Daniel driver og blander den flaska på natta det er for meg et mysterium, jeg må innrømme at det hadde vært litt interresant å se hvordan det hele foregår. Begynner nesten å lure litt på om han gjør det i søvne, han kan i alle fall ikke ha vært helt våken da han lagde den flaska i natt. At man kan grise litt på gulvet i de sene nattetimer er en ting, men det var ikke akkurat litt. Det så mer ut som om det var halve pakka med morsmelkerstatning, og kjenner jeg Daniel rett så blir det liggende til jeg tar det.

Men jeg hadde som mål å legge meg, så vasken fikk bare vente. Er ikke akkurat det første jeg har lyst til å gjøre etter nattevakt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *