Hvor er buksa mi, hvor er trusa mi

Found 42190784 1583354 e1491512263836 1200x1600 - Hvor er buksa mi, hvor er trusa mi

Hvor er buksa mi, hvor er trusa mi?

Har du sett trusa mi? Har du sett genseren min? Hvor er den kremen jeg hadde her i går? Har du tatt ditt har du tatt datt, nei jeg har ikke tatt noen ting!

Daniel finner stort sett ingenting, bare det som henger fast på kroppen hans. Og godt er jo det da. Hadde jo vært staselig om vi måtte ha lett byen rundt etter tissen hans fordi han ikke kunne huske sist han brukte den. Så det er jammen godt den henger dønn fast, så det er vel en av få ting han aldri kommer til å rote bort.

Men alt han roter bort dukker stort sett opp igjen, før eller siden. Og ofte så mistenker han meg for å ha «ryddet» bort det han leter etter, og innimellom så stemmer det. Men ofte så har han selv lagt det på en lur plass, en plass han selv ikke kan huske.

Det hender ofte han klør seg litt i hodet når han lager mat også, innimellom må han lete litt da også. Men det kan han jo takke seg selv for, det er veldig tilfeldig hvor ting havner når han tar ut av oppvaskmaskinen. Tilfeldig er det vel kanskje ikke, men det er så nærme oppvaskmaskinen som det er mulig å komme. Så på vårt kjøkken er det ikke noe som heter faste plasser, her gjelder det bare å finne en plass. Og er det en bolle som er litt for stor, som egentlig hører til på andre siden av kjøkkenøya, da setter han den like greit på benken.

Men det som er litt snodig er at han blir like overgitt hver gang han ikke kan finne ting på kjøkkenet «Arrrg, hvorfor kan ikke ting ligge der de skal». Hører jeg han ofte si når han driver og kokkelerer. Mens jeg sukker like tungt hver gang, fordi jeg vet jo hvem det er som tømmer oppvaskmaskinen i en fei. Han skjeggestubbetassen min som ofte legger ting der de i alle fall ikke skal ligge, han som putter det meste i nærmeste skuff eller skap.

I dag fant jeg hårføneren i skittentøyskurven, det var jo en fin plass og legge den. Litt letter å legge den der kanskje, da slapp han jo å bruke tid på å legge den i skuffen. For skuffen den må jo åpnes før hårføneren kan legges  på plass, og det tar jo sykt lang tid å åpne en skuff!? Jeg spurte om hårføneren skulle vaskes, og det skulle den visst. Men litt kjedelig om jeg vasker den, da har han jo ingenting å føne skjegget med. Det har han nok ikke tenkt på!?

Men nå tro jeg må gå å hjelpe Daniel, han leter etter prinsessa si. Og det er jo meg!

God natt;)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *