Lei av å ligge med en skaumann

791D2261 475E 4EFE 8EBE A0BA9953B969 300x300 - Lei av å ligge med en skaumannLei av å ligge med en skaumann!

Jeg sa en gang at hårete menn var fint, men da mente jeg litt hårete menn. Og da gikk jo Daniel «all in», som vanlig, med et litt vel hårete resultat. Han ble til slutt så hårete at jeg verken kunne se den fine munnen eller det yndige ansiktet hans, så det ble mildt sagt litt i overkant

Jeg har i grunn ymtet frempå lenge nå, om det kanskje er på tide å få ryddet litt i alt det kjofsete spetakkelet han har på hodet og i ansiktet. Det kan jo vær greit å få tatt en «vårrengjøring» om ikke mindre. Så kanskje jeg i alle fall kan hvile øynene på den sykt deilige munnen hans, den jeg ikke har sett på lenge. Den munnen som alltid er gjengrodd av en bart som vokser som ugress, en bart som til kan være sykt irriterende.

For noen dager siden sa jeg til Daniel at jeg ikke kunne drive å ligge med en skaumann. Noe jeg i følge han hadde gjort ganske lenge allerede, og som forsåvidt var helt sant helt sant.

Men i går var det endelig på tide å få bort skaumannen i huset, slik at jeg igjen kunne se mannen i mitt liv uten løvemanken som har vokst og grodd i mange år. Og resultatet var helt utrolig, og jeg ble faktisk litt nyforelsket. Jeg innbilte meg at han var ganske digg med alt håret, men herregud så kjekk han var uten. Jøss for en nydelig mann jeg har, tenkte jeg for meg selv med jevne mellomrom resten av dagen.

Men jeg tror det kom noe annet godt med denne nye sveisen, nemlig treningslyst. For på første gang på lenge fikk prinsen seg en økt, og det var jammen meg på høy tid. Endelig tenkte jeg, mens jeg samtidig hadde et sterkt håp om at lysten til å trene var kommet for å bli. Kanskje han må niholde litt på den nå i starten, men som han vet så godt selv, det blir bedre med tiden.

Og siden jeg har vært på jobb i natt, så har jeg enda ikke gått til sengs med denne sveisene karen min. Men det skal jeg i kveld, og det gleder jeg meg til!

Ha en brun dag, med eller uten løvemanke:)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *