Ny sveis, nye muligheter

Vikings   A Vicious Battle 1200x674 - Ny sveis, nye muligheter

Ny sveis nye, nye muligheter!

Nå er nesten hele hofsetofsa til Daniel historie, og jeg vet ikke helt om jeg liker det. Jeg håper bare på at han ikke blir fristet til å gå for en glattbarbert skalle, for en glattbarbert skalle, det er ikke særlig fint. Da ender han opp med å se ut slik som da jeg traff han! Den eneste forskjellen er at han har litt mer skjegg og en smule mer mage, men til gjengjeld så er han jo sykt mye kjekkere.

Nå med denne nye sveisen synes jeg faktisk at han ligner veldig på vikings ragnar, og det er jo forsåvidt ingen ulempe. Kanskje det var det han hadde i bakhodet da han klippet seg enda en gang, litt kortere enn sist vi klippet, for to dager siden. For hvem vil vel ikke gå til sengs med en som ligner på Ragnar Lothbrok? Det vil i alle fall jeg!

Men uansett hvem Daniel ligner på, ny sveis nye muligheter. Det er vel sånn ca hundre år siden han hadde to treningsøkter på en uke, og det gleder meg. Ikke fordi jeg blir sur fordi han vokser ut av klærne sine, eller fordi han nærmer seg et tresifret tall på vekta. Men fordi jeg vet at han ønsker seg tilbake til der han var før, da han hadde overskudd og energi på en helt annen måte enn det han har nå. Og for å håndtere tre barn og en prinsesse, da trengs det en god dose energi og overskudd. Og energi og overskudd, det kommer ikke alltid av seg selv. For prinsen sin del, da vet jeg at det er trening som gjelder. Men trening, der har absolutt ikke vært på noen prioriteringsliste de siste årene.

Nå tror jeg at min spreke, deilige og energiske Daniel er på vei tilbake. Ny sveis, nye muligheter.

Men så begynner å lure litt, kanskje alt det håret han hadde hindret han i å trene. Var det muligens for tungt å drasse rundt på? Fikk han det kanskje i ansiktet slik at det ødela hele sikten hans. Bare det å bære rundt på den manken kan jo ha vært trening i seg selv, ikke vet jeg! Men nå er det meste borte, kanskje for godt.

Men nå håper jeg at han forblir aktiv, ikke bare seksuelt aktiv. For akkurat det har jo ikke forandret seg siden jeg møtte han, men regner jo med at puberteten snart er over for hans del. Men puberteten for Daniel har nok kommet for å bli, og det er i grunn helt greit! Hvis han igjen legger treningen på hylla så er han i alle fall seksuelt aktiv, og det er jo noe om ikke annet!

God natt:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *