Den perfekte påsken

fullsizeoutput 520 225x300 - Den perfekte påskenDen perfekte påsken.

Påsken er her for fullt, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke merker så mye til den. Det eneste jeg har merket er at det vrimler av folk på butikken ifra de åpner og til de stenger. Og ikke minst, at man kan handle godteri så billig at det gjør vondt i tennene. Men ellers så er det lite som vitner om at det er påske for min del.

Mulig det er fordi jeg jobber store deler av påsken. Noe jeg i grunn synes er helt greit, i alle fall når lønna kommer. Og når man jobber røde dager i helsevesenet, det er da man tjener det man burde ha tjent ellers i året. Men det kommer jo aldri til å skje, så det er jo i grunn bare å nyte de få dagene hvor man kan si at lønna faktisk er bra.

Så i mens jeg jobber og sliter så koser Daniel seg i permisjon, han nyter påska sammen med det minste hjertet. Han nyter den så inn i granskauen at han glemmer å rydde litt inn i mellom, men herregud hva gjør vel det, det er jo påske.

De største hjertene er på påskeferie med bestemor og bestefar, så at de koser seg, det er det ingen tvil om. Men nå har de vært borte siden onsdag, og jeg kjenner at det begynner å bli litt stusselig her hjemme nå. Er på en måtte litt for stille, skremmende stille til tider. Så det er helt greit at de kommer hjem for å bråke litt i morgen, kjenner at det faktisk skal bli ganske så godt. Det jeg gleder meg aller mest til er den inderlig gode kosen jeg vet jeg vil få av de begge, for den savner jeg så for de er ute av døra. Jeg håper aldri de vil slutte å gi mammaen sin kos, fordi den kosen betyr så mye.

Så etter en koselig påsketur så skal det bli godt å få de hjem igjen i morgen. Jeg er ganske så sikker på at de har koset fua av seg, de har nok hatt det man kan betegne som den perfekte påsken.

Men hvordan er egentlig den perfekte påsken?

For meg er dette den perfekte påsken, tro det eller ei. Selv om jeg jobber mye og spiser lite mat som har med påske å gjøre. Jeg koser meg på en måte uansett, bare jeg får litt godteri og sjokolade så er jeg fornøyd. Og når Daniel åpner godteposen, da kan ikke påsken bli annet enn vellykket.

God påske;)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *