Et siste krampetak fra vinteren

Snart sommer 2 175x300 - Et siste krampetak fra vinterenEt siste krampetak fra vinteren.

Påska er på hell og ute laver snøen ned som bare det. Så før våren får slippe til så ser det ut som om vi må kose oss med vinteren, i alle fall en liten stund til. Men det er jo fint med vinter, selv om det er på høy tid at den slipper taket nå. Kjenner at det hadde smakt godt med vår nå, selv om jeg er aldri så glad i vinteren. Alt til sin tid!

Så i mens snøen legger seg som et hvitt teppe over Glastadheia så holder vi oss inne, det frister i grunn lite å ta turen ut i dag. Og faktisk så sitter vi inne og koser oss, uten et snev av dårlig samvittighet. Vi har vært ute nok denne vinteren, nå venter vi bare på våren, nå vil vi helst ha sol og varme. Nå venter vi på lange dager, lange dager uten en haug med tøy, votter og luer.

Men det kan se ut som om vi må vente, i alle fall en liten stund til før våren slipper til.

Et siste krampetak fra vinteren, det er ikke ulikt slik det pleier å være. Når vi tror at vinteren er over så vender den ofte tilbake, men stort sett så vender den ikke tilbake for å bli. Det kan virke som om den kommer for å si på gjensyn, på gjensyn neste vinter.

Gleden over den tilbakevendende vinteren er nok laber for de fleste, inkludert meg. Jeg tror ikke engang barna ble glade da de så snøen i dag, de vil ha vår nå de også. De er lei av snø, kulde og altfor mye tøy. Jentene våre som er litt allergiske mot for mye tøy, de som helst går i trusa hvis været tillater det. Og selv når været ikke tillater det så hender det at de går rundt i trusa.

snart sommer 245x300 - Et siste krampetak fra vinterenMen tross et siste krampetak fra vinteren så har Daniel funnet frem badetrusa, nå vil han ha vår og sol han også. Han vil innvie sin nye badetruse, den han fikk av den fineste politidama jeg vet om. Han vil ikke måke og slite med denne snøen nå, han vil helst bare slikke sol. Han ønsker jo bare å bli nøttebrun og deilig. Nå er han jo bare deilig og langt ifra nøttebrun. Så nå må vinteren slippe taket, det er på tide at våren får slippe til.

Det som gleder meg når jeg nå ser ut, det er at Daniel ikke har hatt tid til å skifte dekk på bilen. Da slipper jeg å bekymre meg for at jeg snart skal på jobb, da er jeg i alle fall skodd om ikke annet!

Ha en fin snørik dag:)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *