Det er mandag, en ny uke står for tur

Det er mandag, en ny uke står for tur.

I dag er det mandag igjen, og denne uka, da skal jeg prøve å få presset inn en treningsøkt eller to. Føler jeg har lagt litt på latsiden i det siste, du kan jo kanskje si at jeg følger i Daniel sine fotspor for tiden. Og det kan jeg jo ikke, hvem skal dra oss i gang da? Plutselig sitter vi i sofaen begge to og bare tenker på at vi burde ha trent, mens vi drikker øl, og trøster oss med at vi begge starter et bedre liv til neste uke, eller uka etter.

Jeg hadde store planer om en aldri så liten intervalløkt på mølla før jobb til natta, men den økten ble byttet ut med potetgull og sjokolade. Så jeg er glad for at det er tirsdag i morgen, tirsdag og fotballtrening.

Det er jammen ikke alltid like lett å få til det man ønsker, selv om jeg stort sett virkelig prøver. I dag prøvde jeg ikke akkurat så veldig hardt, men lysta var ikke det minste tilstede da jeg våknet etter vakt, langt utpå ettermiddagen i dag. Jeg følte meg akkurat like opplagt som da jeg kom fra jobb i dag morges, og det sier jo litt. Kanskje fordi jeg måtte vente så himla lenge før jeg fikk lagt meg. Først måtte Daniel levere de to store skattene på hver sin plass, så skulle han handle litt og så skulle han komme hjem så jeg kunne hoppe til køys. Men da han kom hjem uten mobilen, da måtte han ut igjen og lete etter den.

 Typisk, jeg er så glad for at tissen hans sitter fast, hvis ikke så hadde han glemt den også.

Så mens han kjørte for å lete var det bare å vente enda litt før jeg kunne legge meg, så det er kanskje ikke så rart at jeg føler at noen har tygd meg og spyttet meg ut igjen. Men i morgen, da skal jeg sove.

Nå skal jeg stålsette meg for nok en natt, siste natta før jeg skal nyte to netter fri. Gud som jeg gleder meg.

Nå har jeg dårlig tid, jeg må snart kjøre og er ikke i nærheten av klar. Men jeg tror jeg trives med å ha akkurat den tiden jeg trenger, og noen ganger litt mindre. For nå må jeg kjøre.

God natt<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *