Una cerveza por favor

20150817 212008 e1490137686383 1200x1600 - Una cerveza por favor

Una cerveza por favor.

Om ikke mange dager flyr jeg avgårde til Spania, sammen med godt selskap av to nydelige damer. To nydelige damer som sikkert gleder seg like mye som meg til og bare sitte på terrassen å drikke så mye god øl som mulig, uten å stresse med noen som helst ting.

Med hvilepulsen intakt skal vi la blikket hvile på den aldeles nydelige utsikten fra terrassen, og den skal nytes til det fulle. Sommerkroppen, den er nesten på plass, i alle fall den jeg har sett meg ut i år. Så da burde vel det meste være på stell.

Et lite avbrekk i en hektisk hverdag, det har vi vel alle godt av? Selv om noen kanskje er flinkere til å få det til enn andre, selv er jeg ikke så veldig flink til å prioritere det. Men det er ikke det at jeg ikke vil eller har behov for det, men det ofte så mange andre ting som foregår her at tiden fort kan bli litt for knapp. Så det var godt Daniel foreslo at jeg skulle ta meg en tur til Spania mens han holdt fortet her hjemme, og da var jeg ikke vond å be. Nøyaktig noen timer etter var billettene i boks, og turen var et faktum.

Jeg satser på fint vær, så jeg kan stråle om kapp med sola. Kanskje kan jeg få litt farge på den vinterbleke kroppen min som har vært innpakket i tykke klær hele vinteren. Kanskje blir det mulighet for en aldri så liten dukkert i bassenget. Bare synd bikinien min har blitt litt for liten, den var ikke det sist jeg brukte den. Men det er jo en evighet siden, og mye har jo skjedd siden den tid. Mulig at den har krympet litt i vask den også, slik som alle klærne til Daniel har gjort. Rart det hvordan klær krymper, noen ganger krymper de jo til og med i skapet.

Med eller uten en litt for liten bikini i kofferten, jeg gleder meg som en unge. Og det er jeg sikker på at de to andre snellene også gjør, fordi vi har planer om å gørrkose oss til det fulle. Og ja, kanskje blir vil litt fulle også, hvem vet.

Så i morgen har jeg tenkt å pakke litt, men det blir vel med tanken. Er ikke noe vits i å være ute i godt tid egentlig, pakke kan jeg gjøre rett før vi drar. Da rekker jeg ikke å tenke så mye over det jeg pakker, og det kan i grunn være like greit. Spennende å se hva jeg kommer ned med.

God natt<3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *