Jeg føler meg i grunn ganske rik

IMG 0272 kopi 300x196 - Jeg føler meg i grunn ganske rikJeg føler meg i grunn ganske rik.

Jeg føler meg i grunn ganske så rik, kanskje ikke akkurat når det kommer til penger. Men når det gjelder alt annet som betyr noe, da føler jeg meg faktisk rik. Selv om verken jeg eller Daniel har bikket millionen når det kommer til lønn, så har vi det faktisk utrolig fint. Men vi lever heller ikke over evne, og ingen av oss har behov for å fremstå som noe annet enn det vi er. Jeg er flink til å spare, og Daniel sparer på tomme doruller mens han satser på det beste. Men så har jeg vokst opp med foreldre som har lært meg fordelene ved å spare, jeg fikk det vel nesten inn med morsmelka. Og det er noe jeg er veldig glad for i dag.

Men jeg føler meg faktisk rik uten en milion i lønn, og den rikdommen den kan ikke kjøpes for penger.

Når jeg kommer hjem fra jobb og barna mine sier. «Elsker deg gullet mitt».  Til meg, eller når Daniel gir meg et nuss og stikker meg litt med skjegget i samme slengen, det er da jeg føle meg rik. Selv om jeg kan kjenne stikkingen fra skjegget hans i lange tider etterpå. Han er kanskje litt vel hårete nå, men så er han jo prinsen min, med hud og hår. Og fortsatt etter åtte år så elsker jeg han så høyt at jeg snart ramler ned, men noen ganger er han en irriterende jævel. Og det finnes ingen som kan irritere meg slik som han. Men selv så tror jeg egentlig ikke jeg er særlig irriterende, neida, på ingen måte.

Jentene våre er det fineste som har skjedd oss, selv om vi stadig får høre at vi må prøve å få en gutt. Noen mennesker er bare så frekke, som om de har noe med det. Vi ønsket oss barn, ikke en gutt og en jente. Vi fikk tre barn, tre jenter, tre jenter som vi elsker over alt på jord. Vi hadde vært akkurat like heldige om vi hadde fått tre gutter, da hadde vi nok fått høre at vi burde ha prøvd på å få  en jente. For de som ikke er klar over det, det er faktisk ikke slik at det går an å velge. Og godt er det.

At vi skulle få jenter, det kunne jeg har forutsett. Fordi det sies at gode elskere lager jenter, og det viste seg jo faktisk å stemme.

Så vi er rike, vi har tre nydelige HJERTER. Vi har et forhold som er en dans på roser, men bare innimellom. Noen ganger er forholdet helt ræva og alt er noe dritt, men jeg vet at det hadde ikke vært noe mindre dritt med en annen mann, tvert imot. Og det som er så bra, er at vi har det helt fantastisk når vi «danser på roser», så fantastisk at det er det jeg tar med meg videre. Og når vi har hatt en tøff periode så føler jeg vi blir litt sterkere for hver gang vi kommer over den.

God natt<3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *