Altfor mye tøy i en altfor liten koffer

Spania 1200x510 - Altfor mye tøy i en altfor liten koffer

Altfor mye tøy i en altfor liten koffert.

Kofferten er pakket, men kun i hodet. Og det jeg har i hodet kommer aldri til å få plass i den lille kofferten min. Jeg har dårlig erfaring når det kommer til å pakke, i alle fall når det er begrenset hvor mye jeg kan ha med meg. Men ærlig talt, hvor mye trenger jeg egentlig å pakke for noen dager i Spania?

Jeg har i alle fall fått kjøpt meg en fantastisk fin og god bikini. At jeg aldri har kikket på bikini på Linns lille lykke før, det skjønner jeg ikke. Ikke nok med at bikinien var fantastisk, men dama i sjappa var jo likeså. Og det er ikke hver dag jeg kjøper bikini med den fineste snuten som finnes. Og i morgen tar jeg med meg snuten og en snasen berte i fra Valbergheia og drar til Spania, og det er nesten for godt til å være sant. Men sant er det, heldigvis.

Men jeg tenker at den kofferten, den må vel kanskje pakkes snart. Jeg kommer ikke så langt med og kun pakke den i tankene, mulig jeg kan låne litt klær av snuten. Men da ender jeg vel opp med å se ut som en pølse ifra Gilde med høyvannsbukser, og det har jeg ikke lyst til.

I øyeblikket ligger det kun en ting i den lille kofferten min, og det er en fjernkontroll og en dingseboms for å få inn norske kanaler. Ikke det at jeg tror vi skal se så mye på tv, men kan jo være greit om bakrusen slår inn for fullt.

Så nå skal jeg gå å se om jeg kan finne selskap til denne dingsebomsen som ligger mutters alene i kofferten min. Så jeg er klar i morgen kokka tre, det er da vi skal dra. Ikke fordi vi må dra da, men fordi vi skal drikke øl på flyplassen. Vi skal drikke øl å tenke på oss selv, noe som hører til sjeldenheten.

Så i morgen sitter vi Spania og koser fua av oss. Den fineste snuten som finnes, en snasen berte fra Valbergheia og jeg.

A nosotras nos gustaría beber en España.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *