Rushtrafikken jeg ikke forstår meg på.

IMG 0276 - Rushtrafikken jeg ikke forstår meg på.

Rushtrafikken jeg ikke forstår meg på.

Noen ganger er det ting jeg ikke helt kan forstå. Og jeg har jo innsett at det kanskje ikke er meningen at jeg skal forstå det.

Av en eller annen merkelig grunn så er det alltid noen som skal ha tak i meg når jeg helst vil være i fred. Enten jeg sitter på do eller om jeg står i dusjen.

Men jeg får jo ikke være i fred, verken i dusjen eller på do. Uansett om jeg låser døra.

Det er alltid noen som bare må ha tak i meg akkurat da. Merkelig nok så er det tydeligvis bare meg som kan hjelpe. For uansett om Daniel er lettere tilgjengelig, så er det alltid meg de skal ha tak i. Han kan tydeligvis ikke hjelpe like bra som en mamma som sitter på do.

Går jeg i dusjen med ulåst dør. Da kommer rushtrafikken for fullt. Daniel, hjertene og hundene. Så står jeg der og dusjer med hele familien som skal ha et ord med meg akkurat da.

Når mamma har forsvunnet.

Noen ganger prøver jeg å snike meg unna. Passer på at alle er opptatt med sitt og at ingen ser at jeg smetter inn på do. Så setter jeg meg lettet ned i håp om å få være i fred.

Men alltid er det noen som merker det, at mamma har forsvunnet helt sporløst.

Noen sekunder går, kanskje minutter, men så er det noen som begynner å etterlyse meg. Jeg hører de begynner å lete. Og da er det bare spørsmål om tid før noen søte små hender tar i håndtaket og banker på døra, og da er det noen som bare MÅ ha tak i meg akkurat da. Og de kan absolutt ikke vente.

Det hender jeg holder meg for ørene noen sekunder og vurderer å late som om jeg ikke er der. Men skjønner fort at det ikke kommer til å funke.

Det er rushtrafikken jeg ikke kan forstå meg på. Den Daniel aldri opplever. Han får sitte en time i fred hver gang han går på do. En hel time det er ganske lenge, så lurer på om han har kronisk trøbbel med magen. Eller så nyter han en stille stund på ramma helt uforstyrret.

Så skal jeg være helt i fred, så må huset være tomt. Og det er det jo nesten aldri. Får ta dobesøkene og dusjen på jobb heretter. Håper ikke noen begynner å etterlyse meg der også, kanskje om jeg sitter lenge nok.

Ha en fin kveld 😉

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *