Single sokker så langt øyet kan se

IMG 4284 1200x900 - Single sokker så langt øyet kan se

Single sokker så langt øyet kan se.

Her i huset skiller sokkene seg ganske raskt, noen ganger så skiller de seg med det samme vi får de i hus. Det hender de finner sammen igjen, men da mest sannsynlig bare midlertidig. For om holder de sammen over lengre tid, så hører det til sjeldenheten. Så her i huset kan man kanskje si at vi er omringet av single sokker som sliter med å holde seg til partneren sin.

Single sokker søker livslangt forhold.

Haugen med single sokker vokser fort, og den er vanskelig å holde styr på. De dukker opp over alt, og noen ganger på de mest utenkelige stedene. Jeg kan finne sokker i fryseren og i kjøleskapet. Kanskje er det lille hjertet som har vært der med sine søte små hender. Men, så kan det jo også være Daniel som har vært der med de smukke lankene sine. Kan jo aldri vite.

En skikkelig jobb å få sokkene sammen igjen.

Noen ganger må jeg gjøre en innsats for å få sokkene sammen igjen. Men det sitter langt inne, fordi det er virkelig noe av det kjedeligste jeg vet om. Men når det er gjort, så er det så utrolig deilig. Men når gulvet er fullt av single sokker så langt øyet kan se, da angrer jeg alltid på det jeg har begitt meg ut på. For jakten på sokkepar, den kan være svært overveldende og slitsom. Spesielt når det er snakk om en million sokker med alle slags farger og motiver.

IMG 4285 300x225 - Single sokker så langt øyet kan se

At jeg ikke har tenkt på det før.

Jeg syns det er greit at hjertene hjelper til litt her hjemme, at de har noen faste oppgaver. I alle fall de største. Minsten roter stort sett mer enn hun rydder. Men de to store hjelper ofte til her i huset, så tjener de i tillegg litt penger. Er en grei måte å lære at penger stort sett ikke detter ned i hodet på de, uten at de løfter en finger. Så syns de det stort sett er stas i hjelpe, bare vi skryter nok av de.

Men at jeg aldri har satt de på jobben med å pare sokker før, det skjønner jeg ikke. For da de så sokkene som lå som et spraglete pledd over hele gulvet, kastet de seg ut jakten. Den jakten jeg selv helst vil slippe, den kjedeligste jakten jeg kan tenke meg. Og i tillegg til å hjelpe mamsen sin, så syns de det var skikkelig gøy. Det er jo vinn vinn for alle.

Satser på at forholdet vil vare denne gangen.

Selv om mange sokker fortsatt er single, så var det mange som fant sammen. Og jeg må jo bare innse at noen trives jo best som single, dette gjelder nok sokkene våre også. Muligheten for at de ligger nedsnødd ute, den er jo også ganske stor.

Glad vi ikke er som sokkene våre.

En ting jeg er glad for, er at vi ikke er som sokkene våre. Vi holde liksom sammen uansett. Og selv om vi  befinner oss på forskjellige planeter innimellom, så finner vi på en eller annen måte sammen igjen. Heldigvis. Er nok fordi jeg er en sånn elskverdig prinsesse, fra topp til tå.

God kveld til alle som elsker og hater single sokker 😉

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *