Daniel har en drøm om par yoga

nrw6BhwIQnW8XQrKB7TA e1549030514281 1200x1600 - Daniel har en drøm om par yoga

Daniel har en drøm om par yoga.

Jeg tror Daniel går med en drøm om at vi skal få til litt par yoga snart. Usikker på om han vet helt hva det dreier seg om, for kroppen hans egner seg i grunn ikke til slikt.  Men jeg gjør jo alt for prinsen, så par yoga det skal han få. Håper bare på at vi kan ta det innendørs nå som det snør sidelengs ute.

Litt for stiv er vel å underdrive.

Kjekken er i grunn litt for stiv, og da snakker jeg selvfølgelig om kroppen hans. Den stivheten som ikke kommer og går, men den som er der konstant. Den som gjør han så avhengig av skohornet han aldri finner, den som mest sannsynlig kommer til å sette en stopper for drømmen om yoga. Men stiv eller ei, det skal jo i alle fall gjøres noen gode forsøk.

Viktig å gjøre ting sammen.

Siden Daniel har en drøm om par yoga, så gjør jeg det for han. Er jo viktig å gjøre ting sammen. Kanskje vil det føre oss nærmere hverandre, eller kanskje ender en av oss opp på legevakten. Det kan jo bli spennende og se. Når jeg tenker meg om så er vi vel i grunn nære nok som vi er uansett.

Kanskje det gir mersmak.

Mulig  dette er noe vi kommer til å fortsette med fremover. Kanskje ender Daniel opp som en myk og smidig ballerina etterhvert. Kanskje han til og med finner sin indre ro, den roen som forsvant da jeg kom inn i livet hans.

Litt usikker på om han kan ha misforstått.

Det er en ting jeg lurer litt på. Kanskje Daniel har misforstått litt i forhold til dette med par yoga. Kanskje han tror det er det samme som Kamasutra. Hvis han tror det så kan jeg letter forstå hvorfor han ønsker å prøve det, det er jo kanskje litt mer i hans gate. Men hva han har tenkt seg, det vil jo tiden vise.

Ha en brun dag 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *