Gleder meg til et par rolige shots med «gutta»

fullsizeoutput dff 1200x900 - Gleder meg til et par rolige shots med "gutta"

Gleder meg til et par rolige shots med «gutta».

Snø og vinter det er fin det altså, og da mener jeg virkelig fint. Men jeg må si at jeg tar meg selv i å drømme om sol og sommer, og ikke minst våren. Den deilige våren som kommer og puster nytt liv oss. Alle oss som kanskje føler at vi er en smule livløse etter en lang og kald vinter. Men før vinteren slipper taket skikkelig  her i Norge, så er jeg klar til noen dager i Spania om ikke så altfor lenge. Må si jeg gleder meg til et par rolig shots med «gutta», det kan ikke bli annet en bra.

IMG 1767 e1549201722727 225x300 - Gleder meg til et par rolige shots med "gutta"O99AYsFlRcaDReHviby8Hw e1549201414204 225x300 - Gleder meg til et par rolige shots med "gutta"

Løpejenteneboys på treningstur med noget attåt.

Etter en tur til Spania i fjor med en bukett tøffe damer fra fotballen, tenkte jeg at det virkelig kunne bli en fin tradisjon. Enkelt og ukomplisert, mye latter og moro. Og litt alvor kanskje, men det var vel helst da vi bråket litt for mye innimellom. Eller sannheten er jo at det var to av oss som lo litt for høyt til tider, uten å nevne navn.  Og når vaktene kom og snakket til oss som om vi var en gjeng med pubertale gutter på chartertur for første gang, da ble det litt alvor i stua. Men det varte ikke så lenge.

Men alt i alt en fantastisk gild tur, med mye ballet, galskap og god drikke. Kanskje litt lite søvn for de av oss som som aldri fant senga før på morgenkvisten. Men det er jo ikke alltid så lett å få lagt seg når man har det så gøy. Vi fikk til og med trent litt alle sammen, både med og uten Jägermeister.

Så jeg må si jeg gleder meg veldig til en ny treningstur med løpejenteneboys, det kan jo ikke bli annet enn gildt. Og hvem vet kanskje det blir et par rolig shots med «gutta»? Det blir nok kanskje shots, men rolig kan jeg aldri tenke meg at det blir.

Litt snø, vinter og trolsk stemning mens jeg venter.

Mens jeg gleder meg til tur, så skal jeg nyte tiden så godt jeg kan. Jeg skal hoppe i snøen og nyte den trolske stemningen snøen skaper. Jeg skal gå turer når det snør sidelengs mens jeg drømmer om våren. Jeg skal kjøre som en prest å håpe på det beste. Leke med barna, lage snømann med pupper og tissemann. For jeg vet jo at selv om jeg er litt lei, så blir det bedre hvis jeg klarer å gjøre det beste ut av det. Og selv om det ikke er trolsk å få snø oppi buksa og i skoa, så har det i grunn sin sjarm det også.

God søndag 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *