Redselen for å bli skadet ble litt for stor

Skjermbilde 2019 02 03 kl. 22.02.28 - Redselen for å bli skadet ble litt for stor

Redselen for å bli skadet ble litt for stor.

Redsel kan ofte komme i veien for enkelte ting her i livet. Og noen ganger, så er det kanskje like greit. For når det er en reell fare for at man faktisk kan komme til skade, da vil jeg faktisk påstå at det innimellom kan være positivt med redsel.

Skjermbilde 2019 02 03 kl. 21.46.08 300x134 - Redselen for å bli skadet ble litt for stor
Fristet ikke så veldig med farlig yoga.

Jeg hadde planer om å gi par yoga en sjanse, men måtte rett og slett utsette det litt. Lot seg på en eller annen måte ikke gjennomføre. Akkurat i går så følte jeg ikke at fremtidsutsiktene for par yoga ikke var særlig lyse. Vi prøvde oss litt, men skjønte fort at Daniel måtte jobbe litt med seg selv først. Etter litt for mye knall og fall, ga jeg opp. Redselen for å bli skadet ble litt for stor. I verste fall så kunne jeg ha brukket ryggen og fått hjernerystelse, og det gidder jeg ikke å risikere bare på grunn av at jeg har prøvd meg på par yoga med min verre halvdel.

Skjermbilde 2019 02 03 kl. 21.59.20 300x169 - Redselen for å bli skadet ble litt for stor

Singel yoga er en fin ting å starte med.

Jeg skjønner jo at det er litt kjedelig for Daniel å prøve seg på yoga uten meg. Men singel yoga er vel bedre enn ingen yoga? Så jeg forslo at han kunne starte litt alene. Virket som om han syntes det var en god ide, for før jeg fikk tenkt meg om så var yogabuksa på og han var klar som et egg. Og jeg tror ikke noen andre jeg kjenner ser så fin ut i yogabukse som han. Fytti katta for et fint skue.

Skjermbilde 2019 02 03 kl. 21.52.08 300x163 - Redselen for å bli skadet ble litt for stor

Daniel og singel yoga, var i grunn ikke så verst.

Kanskje en stiv form for yoga, men ikke det verste jeg har sett. Må si det var en tanke som slo meg, kan han ha øvd? Kanskje det er dette han driver med på kveldene når jeg drar på nattevakt. Kanskje han hiver på seg yogabuksa mi så fort jeg er ute av døra og koser seg med yoga ut i de sene nattetimene.

Skjermbilde 2019 02 03 kl. 21.53.03 300x131 - Redselen for å bli skadet ble litt for stor

Skjermbilde 2019 02 03 kl. 21.54.59 300x173 - Redselen for å bli skadet ble litt for stor

Skjermbilde 2019 02 03 kl. 21.48.57 300x120 - Redselen for å bli skadet ble litt for stor

Egentlig så så tror jeg ikke det er tilfelle, for det var i grunn latterlig dårlig. Han har en lang vei å gå før det blir par yoga for å si det sånn, men han skal virkelig ha for innsatsen.

Egentlig så håper jeg at Daniel kan ha litt yoga for meg hvis jeg er på dårlig humør en dag. For jeg vil tro det gjør underverker på en ellers dårlig dag. For jeg tror det kunne fått meg til å dra på smilebåndet uansett hvor sur jeg hadde vært.

Yoga for de som har en dårlig dag.

Istedenfor par yoga, så kan han starte med yoga for de som har en dårlig dag. For jeg tror kanskje han kommer ha større suksess på det området. Og jeg tror de som har en dårlig dag, i alle fall vil få det litt bedre av å se denne betente nelaugingen på jakt etter sin indre ro.

God kveld 🙂

Skjermbilde 2019 02 03 kl. 21.39.27 300x252 - Redselen for å bli skadet ble litt for stor

 

inspirasjon lånt av (Daniel sin nye favoritt side) https://www.self.com/gallery/must-know-yoga-poses-for-beginners

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *