Skulle ønske jeg ble født med en gitar i armene

20231024 192148 1200x1300 - Skulle ønske jeg ble født med en gitar i armene

Skulle ønske jeg ble født med en gitar i armene.

Er det en ting jeg skulle ønske jeg kunne så er det å spille gitar. Burde jo bare få lært meg det, men jeg er rett og slett ikke tålmodig nok. Skulle ønske jeg lærte meg det i fjor.

Jeg er så glad i å skrive sanger, til festligheter eller rett og slett bare for moroskyld og galskap.  Men for å få litt hyggelig musikk til disse rare tekstene maser jeg på Daniel, for jeg finner rett og slett ikke ut av det på egen hånd. Det er jo gørrlett som han sier det så kjekt. Enkelt for han å si som er født med både trommestikker, gitar og piano i armene. For akkurat der tar han ting ganske fort, syns det er blodig urettferdig.

Skulle ønske jeg i det minste ble født med en gitar i armene. Men det gjorde jeg ikke, ikke engang en notebok. Så da jeg skulle lære meg gitar for noen år siden ga jeg nesten opp før jeg hadde begynt. Skjønte at det ikke var liv laga, jeg hadde simpelthen ikke lange nok fingre for det ene grepet jeg prøvde meg på.

Lange fingre ble jeg født med, men tydeligvis var det ikke meningen at jeg skulle bruke de til å spille verken piano eller gitar.

Venter tålmodig på hjelp.

Heldigvis så får jeg alltid hjelp, må bare smøre meg tykt inn med tålmodighet mens jeg venter i spenning.

Nå har jeg skrevet en ny tekst og kan rett og slett ikke vente til DJ Dannyboy får fikset resten. Har klart for meg i hodet mitt hvordan jeg vil ha det, så det hadde jo vært så greit om jeg hadde klart å fikse det selv. Men jeg får det rett og slett ikke til.

Her er i alle fall teksten så langt.

De lover og lover, men glemmer det de lovet når det hele er over.

Valg fryd og gammen, de lover så mye alle sammen. Løfter på løfter vi ikke tror noe på, hvordan skal dette vil gå? Å stjele en brille, det er da ikke så ille. Noen regler som blir brutt, dette tar jo aldri slutt.

Den  største stjerna, det er vel Erna. Stakkars hun ble jo lurt, tenker nok det var både bittert og surt. Regler og lover er vanskelig å forstå, men følge de er det jo ikke alle som må. Mannen til stjerna, jeg mener  fortsatt ho Erna.  Aksjer han handlet helt uten lov, men  stakkars Erna hun lå og sov.

De lover og lover, men glemmer det de lovet når det hele er over.

Mens vi mister tro, prøver de alle å ro. Enkle svar tro jeg aldri de har.Masse rot i kulissene med alle de nissene. Tilliten svekkes mer og mer, hva er det disse menneskene ikke ser?

De flår oss med skatt og overpriset strøm, har lønninger og goder som er for andre en drøm.Hva tenker du Jens i det du slår lens. Tenker du på Erna, det er jo ho som er stjerna. Kanskje Anikken Huitfeldt eller er det konfidensielt?

De lover og lover, men glemmer det de lovet når det hele er over. De lover og lover, men egentlig tror jeg de sover. Løftene de brytes så fort valgseieren kan nytes. Så velger vi feil må kamelene svelges, det vil nok skje uansett hvem som velges.

Søte lille Erna, du er ikke lenger den stjerna. Vanlige folk sier han jens mens han roter det helt til imens?  Han bør rydde litt med Vedum mens han fortsatt kan. Vedum er nok god på å rydde litt han.

De lover og lover men glemmer det de lovet når det hele er over. De ror og de ror, på løftene er de ingen lenger som tror.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *