Fra strøkent til bomba på null komma niks

UNADJUSTEDNONRAW thumb e4f e1509282239308 - Fra strøkent til bomba på null komma niks

Fra strøkent til bomba på null komma niks.

Jeg har med tiden blitt flinkere til å overse rot, rett og slett fordi jeg skjønte tidlig at jeg ikke hadde noe valg. Da jeg møtte denne betente nelaugingen jeg deler seng med i dag ble det raskt andre boller. Før han kom inn i bildet hadde jeg det alltid strøkent, og det var aldri så mye som en liten hybelkanin å skimte. Så kom han inn i livet mitt, han rotet det rett og slett litt til. Men jeg skjønte jo at jeg måtte endre meg litt for å klare å holde ut med denne prinsen fra «der ingen kunne tru at nokon kunne bu». Du kan jo kanskje si at støvet jeg engang hadde på hjernen ligger nå i alle kriker og kroker her hjemme hos oss, og det kan vel i grunn være like greit? Tror det er letter å leve med litt støv på gulvet enn støv på hjernen, i alle fall så føles det slik nå.

Men selv om jeg har lettere for å overse ting nå så liker jeg å ha det sånn noenlunde, og da mener jeg mitt syn på «noenlunde», ikke Daniel sitt. For akkurat der er vi fra to forskjellige planeter og snakker to vidt forskjellige språk. Men på en eller annen måte har vi lært oss å leve med det, og på et eller annet underlig vis så forstår vi hverandre på de tingene som er mest vesentlig for oss.

Det er ingen hemmelighet at den følelsen når huset er strøkent og nyvasket er fantastisk. Men jeg har også skjønt at den følelsen må nytes for et kort og intenst øyeblikk, et strøkent hus forsvinner fortere enn pengene til Daniel, og det er fort!

Fra strøkent til bomba på null komma niks! Det er sånn det føles når det er strøkent i dette huset, så da er det bare å nyte det så lenge det varer. Så får man heller finne gleden i rot og hybelkaniner for resten av tiden, for den gleden finnes hvis man jobber litt for å finne den. Det tok sin tid for meg, men jeg fant den. Det føles i grunn ganske godt, fordi jeg stresser ikke lenger over ting jeg skulle ha gjort. En eller annen dag så rekker jeg det, er jeg heldig får Daniel ånden over seg. Men da skal jeg være svært heldig, den ånden er sjelden på besøk for tiden. Husker nesten ikke sist den var her!

Men strøkent eller bomba, er det så nøye. Spiller ingen rolle, så lenge Daniel er strøken! Og det er han jo!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *