Tenk om jeg skulle angre

20190405 170639 1024x768 - Tenk om jeg skulle angre

Tenk om jeg skulle angre!

Jeg har alltid likt tatoveringer. Jeg var ganske så ung da jeg bestemte meg for at jeg ville tatovere meg, bare jeg ble gammel nok. Og min første tatovering fikk jeg av gamlingene da jeg fylte atten. Jeg husker jeg var så stolt som en hane. Og selv om jeg ikke hadde tatt den samme tatoveringen i i dag, så angrer jeg ikke. Det er et minne, et minne jeg ikke engang kan se. Den er der bak på korsryggen, der det var så innmari hipt å ha det på den tiden.

En ble til to, tre, fire og fem.

Jeg visste jeg ville ha en tatovering, men jeg visste ikke at det skulle bli så mange. Men det ballet på en måte på seg. Jeg ble bitt av basillen, og jeg er ikke ferdig enda. Jeg har alltid vært fast bestemt på at jeg ikke vil ha hele armen full av tatoveringer. Jeg har liksom sett for meg grevinnearmene som flagrer fulle av blekk. Men så har jeg tenkt litt på det. Grevinnearmer er jo ikke noe finere uten blekk. Så jeg har bestemt meg for å fortsette på den tatoveringen jeg har fra før, og regner med det blir hele armen med tiden.

Lei av at fok er sikker på at jeg kommer til å angre.

Er det noe jeg har blitt litt lei av, så er det andre som bekymrer seg for at jeg kommer angre når jeg blir gammel. Jeg har full forståelse for at andre ikke ønsker ta det selv. Men jeg syns det er utrolig fint, og er nesten helt sikker på at jeg ikke kommer til å angre. Og hvis jeg kommer til å angre, så gidder jeg ikke bekymrer meg for det nå.

Og når jeg blir gammel, så er det mange andre som sikkert også har en eller annen grusom tatovering de tok på sine yngre dager. Men det er ikke sikkert de angrer, kanskje de ser på den og minnes den tiden da de var unge og hadde livet foran seg. Kanskje jeg ser meg selv i speilet, vifter med grevinnearmene fulle av blekk og tenker at jeg i grunn ikke ser så verst ut.

Kanskje en arm blir til to.

Kanskje tatoverer jeg meg litt til og lar det bli med det, men jeg kan ikke si noe sikkert. Akkurat nå venter jeg i spenning på å få et forslag til å fylle på litt til av armen. Men det blir ikke noe blekk på grevinnearmene før sommeren, men det kommer. Selv om enkelte andre frykter for at jeg kommer til å angre, så gleder jeg meg.

Ha en fin kveld 😉
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *