Elsker koselig galskap

Elsker koselig galskap.

Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært glad i litt galskap i hverdagen. Det gir meg overskudd når jeg føler meg sliten. Og er humøret dårlig, da er det aldri feil med litt koselig galskap. Det har blitt en del av livet mitt. Jeg kan aldri tro jeg hadde vært den samme uten. Tror nok livet mitt hadde vært litt kjedelig også. Jeg og koselig galskap, passer i grunn ganske godt sammen. Like godt som Kjekken og jeg.

Lurere noen ganger på om jeg har arvet min glede for galskap fra, tro ikke det er fra gamlingene i alle fall? Ikke det at de er så trauste og kjedelige, for det er de i alle fall ikke. Men jeg kan ikke huske at det var så mye galskap fra de sin side da jeg vokste opp, de er i grunn litt mer gale nå. Koselig var det da, sikkert derfor jeg bodde hjemme altfor lenge. Men de lot jo uansett meg få være meg da, en jente som elsket koselig galskap.

Så bra jeg fant en lite selvhøytidelig mann.

Selv om Daniel ikke er den beste vaskekjerringa i byen så får han meg i alle fall til å le. Og er det noe jeg virkelig setter pris på hos han, så er det at han er særdeles lite selvhøytidelig. Han er med på det meste, og er glad i litt koselig galskap han også. Ser får meg at jeg hadde hatt det en liten smule kjedelig hvis vi hadde vært rake motsetninger.

Noen ganger så lurer jeg på hvordan kjekken hadde sett ut i forskjellige plagg, eller hvordan han hadde sett ut med diverse sminke. Stort sett så går han med på det meste uten å nøle, noen ganger nøler han noen sekunder før han er på gli.

Vi liker vel sånn jevnt over å kle oss ut litt begge to. Men noen ganger må jeg overtale han litt, noe som stort sett er plankekjøring. Og når han får på en eller annen form for utkledning, da skjer det noe med han. Akkurat som om han blir en annen person. At han jobber på Elkjøp og som brannmann er nok ikke det første som slår deg hvis du skulle være så heldig å se han i sitt ess. Men kanskje heller at han driver med en eller annen form for underholdning. Og han sparer aldri på kruttet. Gir alt, selv om det til tider ikke er helt risikofritt. Selv iført en aldri så liten body så lager han show, slik som han gjorde i helga. Med meg og tante Beth som lattermilde tilskuere, som lo så det nesten kom en teskje bløtt.

Når barna sover, så danser de voksne på bordet.

Da vi hadde lagt alle åtte ungene vi hadde under samme tak den natta, var det godt med litt koselig galskap for oss voksne. Og er det noen som holder liv i min glede for koselig galskap, så er det tante Beth. Hun som kan få meg til å le uten å gjøre så veldig mye. Og ikke sjeldent lager hun et forrykende show ut av ingenting. Så med henne og Daniel i livet, så vil jeg nok være sikret mye glede og latter uansett om vi blir aldri så gamle.

Og selv om vi noen ganger sitter henslengt i sofaen som utslitte foreldre når barna har lagt seg, så er det ikke sjelden vi «danser på bordet». En god blanding av koselig galskap og seriøse samtaler, det er noe jeg virkelig elsker. Og jeg er så glad, for at de menneskene jeg omgåes ikke kun verdsetter de seriøse samtalene. Det kunne fort ha blitt litt dølt for meg. Dølt som forøvrig er et ord Daniel og tante Beth digger!?

Jeg er veldig glad jeg fikk fanget den utrolig flotte og grasiøse danse til Daniel, for den kan jeg leve lenge på. Hvis jeg har en dårlig dag, så kan den nok være til god hjelp. 😉 Daniella ballerina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *