Det er i grunn ganske gildt å spille fotball

nike ordem 4 offisiell match fotball premier league hi vis sc2948 702 a - Det er i grunn ganske gildt å spille fotball

Det er i grunn ganske gildt å spille fotball.

Da jeg var yngre syntes jeg fotball var noe skikkelig kjedelige greier, og overhode ikke noe jeg kunne tenke meg. Det var liksom ikke noe for meg, verken å se på eller å spille selv. Og når noen snakket om fotball grøsset jeg fra topp til tå, for en kjedelig og traust sport tenkte jeg.

Men for tre år siden ble jeg lokket med for å prøve meg på fotball, med damelaget i Tvedestrand. Den fineste politidama jeg vet om fikk lokket meg med, men jeg var langt i fra overbevist. Men jeg tenkte jeg i alle fall skulle gi det en sjanse, og jeg var ganske sikker på at det ble med det.

Men så viste det seg at jeg faktisk syntes at det var litt gøy, til min store overraskelse. Og jeg må innrømme å si at det faktisk var mer på grensen til gørrgøy enn bare gøy. Og i tillegg til at det var på grensa til gørrgøy så var jo utrolig god trening i tillegg, og gørrgøy trening det er vel noe alle liker?

Mulig min begeistring for fotball skyldes at jeg har blitt litt eldre, eller kanskje fordi jeg egentlig aldri har gitt det en real sjanse. Eller så skyldes det de fantastiske damene som er på laget, de som er like flinke til å feste som de er til å spille fotball. De som faktisk får meg til å tro at jeg er litt flink til tider, de som får meg til å glede meg til hver trening. Fordi det gjør jeg, jeg gleder meg, og det skal mye til for at jeg dropper en trening. Og jeg må innrømme at jeg faktisk blir litt sur hvis vi innimellom er for få til at det blir trening, da blir jeg faktisk litt sur.

Så er det en bonus med denne fotballen, og det er at vi tar oss en aldri så liten velfortjent fest innimellom. Og det er jo alltid gøy med en fest! Er vel egentlig på tide med en nå, kan jo ikke gå for lang tid mellom hver gang. For det er vel det som gjør fotballen så gøy, en kombinasjon av gøye fester, gild fotball og god trening. Pluss et knippe av flotte damer, damer du ikke skulle tro var en dag eldre enn 29 år.

Så for meg har fotballen kommet for å bli, og jeg gleder meg allerede til neste trening.

Ha en fin dag:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *