Nå er jeg lei av å være trofast

89768 org.jpg.ashx  - Nå er jeg lei av å være trofast

Nå er jeg lei av å være trofast!

Jeg har alltid sverget til Asics når det kommer til løpesko, og jeg har aldri prøvd noe annet! Kanskje fordi skoa har vært så gode at jeg har ikke sett behovet for å prøve noe annet! Men har vært litt fristet til å prøve noe nytt i det siste.

At det var et par godt brukte Asics løpesko som skulle ta meg igjennom mitt første halvmaraton, det var jo en selvfølge. Og jeg følte virkelig at de holdt mål, 21 kilometer på asfalt gikk i grunn ganske fint! Men kunne det gått bedre med et par sko av et annet slag? Eller gjør jeg det dumt i å prøve noe annet, det vil i alle fall tiden vise.

Nå har jeg ventet i to uker på å få kjøpt meg et par Hoka løpesko, og i går fikk jeg endelig kjøpt meg et par! Jeg har hørt rykter om at det er noen fantastiske sko, på alle måter! Og i grunn så var jeg litt lei av å være trofast mot Asics, følte det var på tide å prøve noe nytt. Jeg har liksom hele tiden tenkt at Asics er så bra, så hvorfor bytte! Men i det siste har  jeg tenkt, hvorfor ikke! Så får jeg bare håpe at jeg ikke angrer, da får jeg heller gå tilbake til Asics. Er aldri for sent å snu!

Førsteinntrykket er meget positivt, selv om jeg kun har hatt de på meg her hjemme! Fantastiske å ha på, ganske fine å se på også i grunn! Jeg hadde de også på meg når jeg lekesloss med Daniel, men de nye skoa hjalp ikke stort der gitt. Men det hadde jeg heller ikke regnet med, er jo ikke sånn at et par sko gjør underverker når det kommer til alt. Jeg følte meg liksom litt letter på tå, og litt sterkere når jeg fikk de på. Men skjønte jo fort at det var noe jeg innbilte meg. Men det var en god følelse så lenge den varte!

Men nå gleder jeg meg som en unge til å prøve meg på en skikkelig løpetur, enten på mølla eller i skogen! Jeg ser frem til å få testet ut om det er disse skoa som skal ta meg igjennom neste maraton, om det blir 21 kilometer eller om det blir 42 kilometer. 42 kilometer, tja, jeg vet jeg til tider er litt vel optimistisk. Men jeg har troa på at jeg skal klare det, i alle fall i skrivende stund! Så får vi se da, om noen måneder!

I morgen er det fotball for alle penga, så det blir det nok ingen løpetur. Men på mandag, da er jeg gressenke og kan gjøre som jeg vil. Da skal jeg prøve meg på et lite halvmaraton, så kan jeg se hvordan jeg ligger an. Og ikke minst prøve de nye skoa, herregud som jeg gleder meg!

Men nå skal jeg ta på meg de nye skoa og prøve å få ryddet litt, kanskje er de gode å rydde med også!

Håper alle har en god lørdag og gode sko;)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *