Prinsen min har dratt, men heldigvis ikke for godt

Found 22710400 2277361 e1494194289915 1200x1600 - Prinsen min har dratt, men heldigvis ikke for godt

Prinsen min har dratt, men heldigvis ikke for godt!

Så sitter jeg her alene, men heldigvis bare frem til tirsdag! Jeg sitter her mørbanket, etter en hard men gild fotballtrening! Alle tre hjertene sover, og det er så stille! Deilig stille, ikke en eneste lyd! Jeg nyter det, men bare for en liten stund, men det er i grunn mer enn nok. En liten stund med stillhet, det er at jeg trenger!

Rundt meg kan jeg se at Daniel har pakket bagen med hele kroppen og litt til! Jeg tror han har vært litt i tvil i forholdt til antrekket, satser på at han i alle fall fikk med seg noen klær i den bagen. For det ser egentlig ut som om hele garderoben hans ligger strødd rundt, litt her og litt der! Men noe må han vel forhåpentligvis ha fått med seg! Jeg håper bare så inderlig at han ikke løp avgårde på Crocs, for det hadde vært krise. På konsert med John Mayer iført Crocs, det hadde tatt seg ut!

Så nå har prinsen min dratt, men heldigvis ikke for godt! Han hadde jo aldri forlatt en prinsesse som meg, det sier seg jo selv. Men bare for et par dager, og det skal nok gå veldig bra. Først en overnatting der ingen kunne tru at nokon kunne bu, for så å ta toget til Oslo i morgen tidlig. Der skal han møte den kjekkeste mannen fra Kragerø, som også har latt prinsessa si være igjen hjemme! Kan tenke meg de gleder seg, Byberg og Klausen på nye eventyr! Krysser fingrene for at det går bra, de er jo forholdsvis oppegående begge to. I alle fall før promillen tikker inn for fullt!

Så her sitter jeg alene, med glede. Fordi er det noen som fortjener å ha det gildt, så er det prinsen min. Men på tirsdag, da er jeg sikkert litt ensom når kvelden kommer. Så det skal nok bli godt når han kommer hjem igjen, rart hvor avhengig man kan bli av et annet menneske. Selv om jeg egentlig ikke vil innrømme det, så er jeg altså litt avhengig av prinsen min.

Håper nå ikke at de blir sure når de ser at jeg har bestilt dobbeltseng på hotellet, tenkte kanskje de ville ligge fuifang! Vet jo aldri når kvelden kommer, kanskje savnet etter oss prinsesser blir litt for stort. Da kan det jo være en liten trøst å ligge fuifang med hverandre, kanskje en mager trøst men!

Håper John Mayer leverer, skulle gjerne ha vært der selv. Men noen må jo styre skuta her hjemme!

God natt;)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *